Jan Everse en FC Zwolle bereiken toch akkoord

Foto van auteur

Jan Everse lijkt tot grote tevredenheid van spelers en fans aan te blijven als hoofdtrainer bij FC Zwolle. Everse zou aanvankelijk in de winterstop al vertrekken, nadat zijn eis tot uitbreiding van zijn technische bevoegdheden door FC Zwolle van tafel werd geveegd. De Telegraaf meldt nu echter dat een akkoord alsnog is bereikt. Everse zal volgens de berichtgeving tot 2010 aanblijven als hoofdcoach.  

Onder druk van de spelersgroep, die Everse niet wilde laten gaan, hervatte Zwolle de gesprekken met haar trainer. Een overeenkomst werd daardoor alsnog bereikt. De 53-jarige Rotterdammer bracht Zwolle dit seizoen weer naar een respectabel niveau. De Overijsselse club doet sinds lange tijd weer mee in de bovenste regionen van de Jupiler League. Er is nu dus wel overeenstemming bereikt over meer bevoegdheden voor Everse

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Jan Everse en FC Zwolle bereiken toch akkoord”

 1. Wie heeft er nu bemiddeld dan ? Sporre mocht niet, en ze zouden een ander zoeken !!!

  Wat een storm in een glas water weer, maar…………Jan heeft de boel wel even week wakker geschud.

  BRAVO JAN !!!!!!!!

  ============

  Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van J. Everse, was bij de onderhandelingen.

 2. Eerst ene de zak geven, vervolgens weer in genade aannemen, duidelijk en consequent beleid, wat een aanfluiting, overigens niets ten nadele van de trainer in kwestie.

 3. Daarnet het officiƫle persbericht van FC Zwolle ontvangen:

  Het bestuur van FC Zwolle en Jan Everse met zijn adviseur Henk van Ginkel hebben tijdens een goed gesprek de problemen opgelost die vorige week waren gerezen.

  Jan Everse blijft bij de club en zal binnen de door het bestuur verleende budgettaire ruimte de eindbeslissingen nemen t.a.v. de 1e selectie inclusief de daarbij behorende staf. Hiermee is voldaan aan de nadrukkelijke wens van de spelersgroep, die beide partijen had opgeroepen te proberen er gezamenlijk uit te komen.

  Zowel Jan Everse als FC Zwolle zijn opgelucht dat zij samen verder kunnen en hebben ook afspraken gemaakt over een meer intensieve communicatie met bestuur en directie over de ambitie om binnen enkele jaren weer op het hoogste niveau te kunnen uitkomen.

  Aanvankelijk werd gedacht aan een buitenstaander als bemiddelaar, afgelopen weekend bleek dat een goed gesprek in de bovenstaande samenstelling wellicht ook tot een oplossing van het vermeende verschil in visie zou kunnen leiden, waardoor iedereen zich nu weer kan richten op de prestaties van de club.

 4. Gister zag ik dat minister Middelkoop zijn charmante dochter ook al meeneemt naar officiƫle gelegenheden: goeie ontwikkeling!

  En “angst voor Sporre met zijn charmante dochter” daar geloof ik ook in!

  šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.