Uurtje Cultuurtje op Cultuurschip Thor

Foto van auteur

Zwolle – Op zondag 8 november ontvangt Cultuurschip Thor aanstormend talent in de vorm van twee jonge klassiek geschoolde topgitaristen, tevens singer-songwriters: Robin Scherpen & Victor Koning.

Speciaal voor dit Uurtje Cultuurtje hebben deze twee ambitieuze musici een afwisselend programma samengesteld met eigen liedjes, composities en arrangementen. Van pop tot klassiek en van stamppot tot kaviaar. Soms begeleid door gastheer Rik Elings op de vleugel.Robin Scherpen is geboren en getogen in Emmen en heeft zijn master klassiek gitaar behaald aan het ArtEZ conservatorium van Zwolle. Robin wil niet specifiek een klassiek gitarist zijn, maar meer een gitarist die klassiek gitaar speelt. Inmiddels speelt hij o.a. in de begeleidingsband van Herman van Veen. Viktor Koning werd al op zijn 14e aangenomen als Jong Talent op hetzelfde conservatorium. Ook Victor heeft een zeer brede muzikale interesse en ambitie, hij geldt als een veelbelovend musicus. Onlangs werd hij (tweede) prijswinnaar in het Prinses Christina concours.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 8 november met Robin Scherpen & Victor Koning begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop is een half uur voor aanvang. U kunt tijdens de inloop een gratis kopje of koffie krijgen. Entree is € 12,- Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurschipthor.nl. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)