Zwolse handballers verliezen van Plus/Severijn

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdagavond 31 oktober, S.V. Zwolle Heren 1 speelt tegen de Heren 1 van Plus/Severijn Heeten. Na een domper van afgelopen week tegen Cabezota waren de heren van Zwolle klaar om een potje te ballen en de punten mee terug naar Zwolle te nemen. Helaas was Heeten deze zaterdagavond te sterk voor Zwolle en bleven de punten in Heeten.

De scheids liet zijn fluit horen voor het beginsignaal, de heren van Heeten maakten het eerste doelpunt door een goede druk vanuit de hoek. De 1-0 stond op het scorebord. Zwolle liet zich de eerstvolgende aanval direct klinken door een afstandsschot van Rens Ruiter, 1-1. Een paar aanvallen later liet Heeten weer van zich horen. Zwolle zette de aanval in waardoor een goede druk ontstond en Hans Kan op de cirkel mooi werd vrijgespeeld en de 2-2 stond op het scorebord.Zwolle beleefde een kleine dip en wist een tijdje niet te scoren, Heeten maakte hier gebruik van en liep uit naar een 7-2 voorsprong. Zwolle stond op dit moment 5 punten achter. Zwolle kon daarna nog de tussenstand terug brengen naar een 3 punten achterstand. Heeten zette flinke druk op en liep weer uit naar 5 punten.Het fluitsignaal klonk en met de rust stond het 11-6 in het voordeel van Heeten.

Met frisse moed starten Zwolle de tweede helft. De eerste 5 minuten stonden de heren van Zwolle goed, hierna volgden er bij Zwolle een mindere periode. Hier door kon Heeten opnieuw uitlopen op Zwolle. Met nog 20 minuten op de klok werd er door de heren slordiger gespeeld, zo was er af en toe balverlies met als gevolg het nog verder uitlopen van Heeten.

In de laatste 8 minuten kon Zwolle nog een paar keer scoren. Helaas was dit voor Zwolle te laat en kon niet meer dichterbij komen. Na 58 minuten gespeeld te hebben, werd als gevolg van een zware blessure van Jordy Hendriks de wedstrijd afgefloten door de scheidsrechter. De eindstand van de wedstrijd was 24-14. Volgende week zondag speelt S.V. Zwolle Heren 1 thuis om 14:35 uur in Sporthal Zwolle Zuid tegen E&A uit Arnhem.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)