Ouderen gezocht voor muziektheaterproject

Foto van auteur

Zwolle – Cultureel broeinest The Young Ones en productiehuis Kameroperahuis werken samen aan een muziektheatervoorstelling geïnspireerd op Mozarts Così fan tutte. Così fan tutte gaat over (on)trouw, liefde en seksualiteit. The Young Ones en Kameroperahuis hebben er voor gekozen om in een muziek theatrale voorstelling twee generaties van nu de dialoog over deze onderwerpen aan te laten gaan.

Met humor en openheid gaan ze op zoek naar persoonlijke verhalen, commentaar en ervaringen. Ook met de muziek uit de opera gaan ze flink aan de haal. Uit al die ingrediënten ontstaat een bonte muzikale voorstelling die een intieme inkijk geeft in de wereld van beide generaties. Voor deze muziektheatervoorstelling zijn wij op zoek naar ‘ouderen’ (65+) die jong van hart en open van geest zijn en een portie lef hebben! Speel je graag toneel, zing je of bespeel je een instrument? (Of heb je dat altijd al eens willen doen.) En ben je beschikbaar op dinsdagmiddag en/of avond in de periode van 19 januari t/m 10 april 2016, meld je dan aan! Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

Op dinsdagavond 8 december wordt om 19.00 uur er een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd voor de ouderen, in Theater Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan 32 in Zwolle. Hiervoor kunt u zich aanmelden via emailadres: info@kameroperahuis.nl of telefoonnummer 038-7501253. Meer informatie kunt u verkrijgen bij regisseur Sjoeke-Marije Wallendal:sjoeke_marije@hotmail.com of 06-44110533.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)