Geen verrassingen in WRZV zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – In de tweede klasse A liet Corporate Matchfixing het behoorlijk afweten door met 5-5 gelijk te spelen tegen AA Taxi Zwolle. Present maakt dankbaar gebruik van dit presentje en wist verder uit te lopen in de stand na een 4-0 zege op Asero Futsal. 2Connext Zwolle won het doelpuntrijke duel van Citysnack FC met 8-6. Het attractieve duel tussen ZVT SC PEC Zwolle en Bola-Lah!Satu werd gewonnen met 4-3 door Bola-Lah!. Bever Boys wonnen met 7-4 van de Bluefinger Wolves.

Exact Zaalvoetbal kon het koploper in de eerste klasse A Bafana Bafana niet echt moeilijk maken en Bafana won met 10-4. Trias boekte een verrassende zege. De nummer laatst in de stand wist nipt met 6-5 te winnen van FC Knetter. VIPS versloeg Opgezwolle met 5-3. Minoyu Restaurant was met 12-7 te sterk voor Argos Bebemus. Cycloon en Wehkamp.nl verdeelden de punten onderling.

AVC koploper in de eerste klasse B mocht gisteren toekijken en zag concurrent LeGong dichterbij komen. LeGong, weliswaar niet compleet, won nipt met 3-2 van een sterk voor de dag komend Zwolle Zuid. Ghana’82 was met 6-2 te sterk voor IJsselhallen Zwolle en steeg naar de derde plek. Karba pakt de tweede zege op rij en Outsport moest een nederlaag slikken tegen ZVV Pruts. Brockbernd won eindelijk weer eens en stuurde All Stars met een nederlaag huiswaarts.    
 
In de tweede klasse B had Bouwbedrijf Salverda een moeilijke avond. Halverwege de tweede helft dachten The Black Ties dat er iets te winnen viel met een 5-5 tussenstand. Uiteindelijk trok Salverda toch aan het langste eind en mocht met een 6-8 zege weer drie punten bijschrijven. L&M Workwear wist Roede Vooruit heel knap met 5-1 te verslaan. Campingteam3 haalde de dubbele cijfers tegen Ramenblinderenzwolle.nl. Brockbernd won eindelijk weer eens en stuurde All Stars met een nederlaag huiswaarts. 
 
De volgende competitieronde is op maandag 7 december en woensdag 9 december. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)