Live muziek in de Weeshuispassage

Zwolle – De ondernemers van het Broerenkwartier organiseert in samenwerking met RaveLine Holland iedere zaterdag in december live muziek en activiteiten in de Weeshuispassage in de binnenstad van Zwolle.

Op zaterdag 5 december verzorgt Afrikan live muziek op traditionele Afrikaanse instrumenten en zijn er Afrikaanse beelden te koop. Voor kinderen is er de mogelijkheid om een korte workshop te volgen waarbij ritmes worden aangeleerd om vervolgens mee te spelen met de muzikanten. Aanvangstijd is 11.00 uur en de activiteiten duren tot ongeveer 16.00 uur. Op zaterdag 12 december treed het Jazz/Lounge trio Stockholm Lounge Unit op en op zaterdag 19 december speelt het trio Moon About populaire muziek en sfeervolle populaire kerstliedjes. Alle optredens zullen akoestisch worden uitgevoerd.

Afgelopen tijd zijn er tal van nieuwe winkels geopend in het Broerenkwartier (Passage en het Eiland). Meerdere winkels organiseren exposities  waarbij diverse kunstvormen zijn te bezichtigen en te koop zullen worden aangeboden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Live muziek in de Weeshuispassage”

  1. Ooit heet het Christelijk Mannenkoor Zwoller daar eens een paar nummers ten gehore gebracht. En het waren geen psalmen of gezangen. Werd hen niet in dank afgenomen door de winkeliers aldaar. Het koor hield de klanten tegen.

  2. Mocht de burgemeester hier meelezen of een andere hoge ambtenaar; gooi de Weeshuispassage, met het V&D-pand, het C&A-pand en het Xenos-blok alsjeblieft plat en maak er een historiserend knus stukje Zwolle van met een grachtje en pleintjes, moet je eens zien wat een boost dat zal opleveren!

    De instandhouding van de Weeshuispassage en alles eromheen is trekken aan een dood paard, het is een stuk die al lange tijd de houdbaarheidsdatum heeft overschreden en waar een unieke kans ligt om er iets prachtigs van te maken!

Reacties zijn gesloten.