Inbraak bij een bedrijf aan de Popovstraat

Foto van auteur

Zwolle – Op 22 december, kort na middernacht, wordt ingebroken bij een bedrijf aan de Popovstraat. Het is in korte tijd (vorige keer was oktober) al de tweede keer dat er werd ingebroken.

 popovstraat.jpg

Op de beelden is te zien dat twee met bivakmutsen vermomde personen een raam forceren en het bedrijf binnenkomen. Men neemt een duur beeldscherm (TV) en randapparatuur mee. De politie vraagt de medewerking voor het volgende: Wie herkent de mannen aan de hand van het postuur, de opvallende ogen/wenkbrauwen en/of in combinatie met elkaar?

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Inbraak bij een bedrijf aan de Popovstraat”

 1. Ja Sjaak, vragen of het een getinte man is, is racistisch. En een enorm vooroordeel.
  Want het zou uitzonderlijk zijn als een getinte man betrokken is bij een misdrijf. Hoor je zelden.

  ‘Ja maar er zijn ook genoeg blanke criminelen’. Ja dat klopt.

  Maar eh….Japser: als Sjaak nu gevraagd had of het om een blondharige man ging, had je dan ook je discriminatiekaart getrokken?Of is je verontwaardiging weer’s selectief?

 2. Dat dat de eerste vraag is die in je op komt is een racistisch vooroordeel ja.

  En de vraag stellen leidt enorm af van waar het werkelijk om gaat. Het verlegt de aandacht van de inbraak naar buitenlander bashen. Iets wat jij uiteraard helemaal niet erg vindt.

 3. Ik interpreteer het als een suggestie naar het signalement. Waardoor de daders van de inbraak wellicht geĆÆdentificeerd kunnen worden en daar gaat het toch om? Waarom leg jij dat nu weer uit als buitenlanders bashen?? En als het inderdaad een lichtgetinte dader is (je kunt het je haast niet voorstellen, maar toch) dan is dat een inmiddels niet meer verrassende bevestiging van wat we al lang weten en wat volgens sommigen niet benoemd mag worden.

 4. De feiten niet bij naam durven noemen is lekker doorgaan met de kop in het zand steken.
  Knap als iemand deze man herkent! Als er 2 x wordt ingebroken valt er blijkbaar ook wel wat interessants te helen?

Reacties zijn gesloten.