Nunspeet straft fouten Be Quick af

Foto van auteur

Zwole – Be Quick heeft zaterdagmiddag in Nunspeet een onnodige nederlaag geleden. De ploeg faalde in de afwerking en zag dat Nunspeet wél raad wist met de kansen. Met nog drie speelronden te gaan staat de muil van de nacompetitie wijd open gesperd. Na de wedstrijd doet Be Quick-trainer Arnie Pot zijn relaas: “In de eerste helft was eigenlijk alles in ons voordeel. Goed gespeeld, strijd geleverd en kansen gecreëerd, alleen we maken geen doelpunten.”

Een handjevol kansen is niet aan Be Quick besteed. Talha Özen is nog het dichtst bij een treffer, maar hij raakt de lat. Pot: “Na een kleine 20 minuten straft Nunspeet een persoonlijke fout van ons af en sta je ook nog achter.” Bas Buimer claimt voor de rust nog een strafschop als hij wordt vastgehouden, maar de scheidsrechter gaat er niet in mee. Pot: “Na de rust is er toch een ander wedstrijdbeeld. Misschien ook door de wind, maar we vergeten te voetballen. De tweede ballen zijn steeds voor Nunspeet.” Henk Baum tekent in de 70e minuut voor de 2-0 en daarna gaat Be Quick 1 op 1 spelen.

Pot: “De 3-0 valt dan ook nog, maar dat is voor de statistieken. Een geflatteerde zege.” Door de resultaten van Zutphen en Sparta Enschede is de nacompetitie wel erg dichtbij gekomen. Pot: “Als we volgende week thuis winnen van Sparta Enschede, dan is het nog steeds mogelijk om de nacompetitie te ontlopen. Daar moeten we toch vanuit gaan.”
Opstelling Be Quick: Wibo van Dijk, Eric van Beek, Floris Blom, Jeroen Horstman (83. Yordi Veldman), Emiel Brinkhuis, Talha Özen (70. Mark Meijer), Frank Oosterhof, Dennis Horstman, Sander Aarten, Bas Buimer en Onur Tekay.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Nunspeet straft fouten Be Quick af”

 1. Met nog 3 potjes:

  10. VroomsHoopse Boys 27 pt.
  11. Sparta Enschede 24 pt.
  12. Be Quick 22 pt.
  13. Enter Vooruit 15 pt.
  14. WVF 13 pt.

  Wat een spanning wat een sfeer…

  Ook voor wat betreft Berkum, in dezelfde competitie en al zeker van nacompetitie-voetbal. Ze staan 2e op 2 punten achter…
  Nunspeet de tegenstander van Be Quick gister.

  Maar schijnbaar geen bijster goede indruk op bijvoorbeeld Arnie heeft gemaakt?

 2. Nu me net weer eens de situatie is uitgelegd…denk en verwacht ik toch die 11e plek in de eindrangschikking.
  Volgens mij spelen Be Quick en Sparta Enschede (staan op 2 punten) a.s. zaterdag bij Be Quick tegen elkaar! Winst is noodzakelijk om eerst uit de nacompetitie-sores te zij: succes!

 3. Belangrijke en duidelijke overwinning Be Quick! Zodat ze nu 1 punt boven Sparta E. komen. Sparta staat op een nacompetitie-plek…neem aan dat de positie van BQ veilig is. Als 11e in een competitie van 14.

  Overigens ook een belangrijk gelijkspel van Berkum (in negatieve zin)…4 punten achter op de nummer 1, 1 punt achter op de nummer 2.
  Maar ze hebben altijd nog nacompetitie.

Reacties zijn gesloten.