Be Quick stevent af op nacompetitie

Foto van auteur

Zwolle – Be Quick heeft zaterdag op uiterst zure wijze de competitiewedstrijd tegen DTS verloren. Na een doelpuntrijk duel trok het team van Arnie Pot met 4-3 aan het kortste eind. De nacompetitie kan nu bijna niet meer worden ontlopen.

Be Quick-trainer Arnie Pot spreekt over een “bijzondere wedstrijd. We waren gekomen voor een goed resultaat en dat zat er ook in. Na de 1-0 van Sander Aarten, kunnen we de voorsprong uitbreiden. Maar de 2-0 valt niet. Vlak voor de rust gaat het eigenlijk helemaal mis. Na een rotdoelpunt tegen (1-0), gaat de bal ook nog op de stip (2-0). Vervolgens zijn we een minuut later weer niet scherp. Bij de rust sta je dan al met 3-1 achter, terwijl we voor de rust nauwelijks iets hebben weggeven. In die laatste paar minuten voor de rust laat onze ploeg het gewoon helemaal afweten.”

Pot: “Na de rust zijn weer dominant en komen we terug tot 3-3 (twee keer Sander Aarten, GG). Aan het eind hebben we echt gespeeld om te winnen, omdat we dachten dat WHC nog gelijk stond. Uiteindelijk krijgen we de kous toch weer op de kop. Het wordt nu echt heel lastig om uit de nacompetitie te blijven.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Be Quick stevent af op nacompetitie”

 1. 4 Zwolse zaterdagclubs spelen nog door.
  – Na een knotsgekke slotdag in de eerste klasse D mag Berkum zich op gaan maken voor een beslissingswedstrijd om de titel tegen SDV Barneveld.
  – Als nummer vier van de vierde klasse C speelt Edon nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.
  – Voor eersteklaser Be Quick ??28 en tweedeklasser SVI wachten er nacompetitieduels om degradatie te voorkomen.

  ZAC blijft in de 2e Klasse, waar het o.a. WVF tegen gaat komen. Lekker aan de open haard nagenieten van de 3 punten die je daar op gaat halen 😉

  * Kom er maar in met de BQ, SVI en EDON data!

  (Bron: sportiefzwolle.nl)

 2. 4 Zwolse zaterdagclubs spelen nog door.
  – Na een knotsgekke slotdag in de 1e klasse D mag Berkum zich op gaan maken voor een beslissingswedstrijd om de titel tegen SDV Barneveld.
  – Edon speelt als 4e in 4C nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse.
  – Voor 1e klasser Be Quick ??28 en tweedeklasser SVI wachten er nacompetitieduels om degradatie te voorkomen.

  ZAC blijft in de 2e Klasse, waar het o.a. WVF tegen gaat komen.
  * Lekker aan de open haard nagenieten van de 3 punten die je daar op gaat halen 😉

  * Kom er maar in met de BQ, SVI en EDON-data!

  (Bron: sportiefzw*lle.nl)

Reacties zijn gesloten.