Feestelijk opening tijdelijke Albert Heijn

Foto van auteur

De voorbereidingen voor het nieuwe winkelcentrum in Zwolle Zuid zijn in volle gang. Voor Albert Heijn betekent dat een verandering. Het filiaal, wat nu gelegen ligt aan de v/d Cappellenstraat, gaat tijdelijk verhuizen naar de Democratenlaan 84a. Het tijdelijke onderkomen is voor een jaar. De feestelijke opening is op dinsdag 14 november van 18.00 tot 19.00 uur.

De winkel is voor klanten geopend vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag 11 november zal de huidige Albert Heijn supermarkt voor het laatst open zijn om daar uw boodschappen te kunnen doen.

Weblog Zwolle kreeg een exclusief kijkje in de nu nog lege winkel

 

5 gedachten over “Feestelijk opening tijdelijke Albert Heijn”

 1. Achtung! De receptie van 18.00 tot 19.00 is alleen voor genodigden! het bericht klopt dus niet.
  Van 19.00 tot 22.00 is de winkel geopend voor alle klanten. Dit staat vaak verkeerd geschreven in de media.

  Overigens is de winkel niet leeg meer, alle kassa’s, stellingen, en infobalie, koelingen zijn al geplaatst. 🙂

  Edit:
  De opening is dus wel 18 uur 😉
  Nergens wordt in het bericht over een receptie gesproken.
  Bedankt voor de aanvullende info !!

 2. Gaat een mooie puinhoop worden…. Overal auto’s in de woonwijk. Dubbel zo veel vrachtauto’s omdat de losplaats van de Edah er vlak naast zit. Kijken hoe leuk de omwonende dat gaan vinden.

 3. Er komen 80 parkeerplaatsen bij de winkel, en een hoop fietsenrekken. Natuurlijk niet voldoende, achter de Edah is ook een parkeerterrein, en voor de Edah ook het grote parkeerterrein. Verder gebeurt het lossen van AH gewoon op het terrein van AH zelf. (overdekt zelfs)

 4. altijd maar dat gezeur over overlast :- Er is altijd wel iets aan de hand op het moment dat er een grote verandering plaatsvindt. Ik ben blij dat er eindelijk begonnen gaat worden met de start van het vernieuwende winkelcentrum. Ik moet zeggen dat de projectontwikkelaar alle ontwikkelingen per nieuwsbrief aanbied. En ja, alle mensen kun je nooit tevreden stellen. E?©n voordeel is wel dat de eenzame mannetjes in de flat er t/o op 2 hoog een mooi uitzicht hebben.

Reacties zijn gesloten.