Flitsende start IJsselcup

Foto van auteur

Zwolle – De Strijd om de IJssel, met Zwolse en regionale teams is woensdagavond gestart in de WRZV hallen. Onder toeziend oog van het publiek zijn de favorieten Nunspeet, KHC Kampen, WVF en Dieze West in het tweedaagse zaalvoetbalevenement goed van start gegaan en hebben deze teams zich geplaatst voor de kwartfinales.

Hoofdklasser Dieze West was op volle oorlogssterkte en had met Caleb Rahajaan en Jaouad Akloud gerenommeerde zaalvoetballers in het team en na een goede start delen ze met Nunspeet de eerste plaats in de poule. Vanavond gaan beide teams uitmaken wie de poulefase als nummer één mag afsluiten. In deze clash treffen de spelers van Dieze West hun oude ploegmakkers Tom Ijzerman en Wahid Shimeri. Overige kanshebbers voor een plek in de kwartfinales in deze poule zijn nog de teams VSCO’61, Hatto Heim en VSW uit Windesheim. Ook HFC Storica heeft nog een theoretische kans om verder te komen.In de andere poule zien we vv WVF de lijst aanvoert na alle wedstrijden te hebben gewonnen. WVF heeft laten zien met goede zaalvoetballers in het team als Romano Luhukay en Marc van der Vegte ook dit jaar in de WRZV hallen hoge ogen te kunnen gooien.

Samen met KHC Kampen moet WVF donderdagavond 29 december om 18.30 uur uitmaken wie als poulewinnaar door kan naar de kwartfinales. De ploeg uit Kampen had afgelopen zaterdag al de titel gepakt in Kampen en wil ook in Zwolle van zich laten spreken met in het team Jeffrey de Nooijer en Ibrahim Tuncer. In de race voor de kwartfinales zijn ook nog ’s Heerenbroek, vv Hattem en WRZV Zwolle. De wedstrijden starten donderdagavond in de WRZV hallen om 18.30 en opvolgend aan de poulefase beginnen om 19.45 uur de eerste kwartfinales. De finale staat gepland om 21.30 uur. Na de prijsuitreiking, die verricht wordt door Thom van Campen, zal de avond gezellig afgesloten worden met Nederlandstalige muziek en een optreden van Wesley Wolters.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Flitsende start IJsselcup”

Reacties zijn gesloten.