Studenten strijden om mediaprijs

Foto van auteur

Zwolle – Studentenvereniging Ichthus Zwolle heeft zich het beste laten zien in de media in het afgelopen jaar. Dat heeft de jury van het Persbal besloten. Bij het Persbal worden studentenverenigingen gestimuleerd om te laten zien wat zij voor Zwolle Studentenstad betekenen door middel van media. SOOZ-voorzitter Anja Schuurman: ,,Het is gaaf om te zien hoe studentenverenigingen met hun imago bezig zijn, uiteenlopend van ludieke acties tot maatschappelijke betrokkenheid.”

foto_ichthus.jpg 

De studentenverenigingen zijn beoordeeld op een aantal belangrijke criteria, zoals presentatie, inhoud en authenticiteit. Innovatie bij het mediagebruik is hierbij essentieel. De jury bestond uit wethouder Jan Brink, LSVb-bestuurder Joey Boon en redactrice Janske Mollen. Een inhoudelijke toevoeging werd gegeven middels een kroegcollege door woordvoerder Derk Moor. Hij moedigt studenten aan om zich op een positieve manier in te zetten in Zwolle. De winnaars sleepten dan ook een workshop van hem binnen, om zich komend jaar nog beter te profileren in de media.

De jury is verrast over het mooie resultaat van de avond. Brink: ,, Wij vinden het een ontzettend toffe avond waarin studenten zich presenteren aan de buitenwereld en daarbij vooral kijken buiten hun eigen kaders.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)