Man vermist vanaf Zwolle Zuid

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Sinds zondagmiddag 14.00 uur wordt vanaf de van de Cappellenstraat in Zwolle Zuid een 29 jarige verwarde man vermist. 

De man is in het bezit van een NS fiets, en is gekleed in een geruite bloes met de kleuren blauw/geel of blauw/wit. De man heeft is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een stevig postuur. Heeft u de man gezien? Neem dan contact op met 112.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Man vermist vanaf Zwolle Zuid”

 1. Wat een walgelijke vertoning dit.

  Is dit het niveau van de huidige WLZ reageerders?

  Schande dat er ook nog een button van de Gemeente Zwolle staat te pronken op deze asociale bende.

 2. Sinds wanneer wordt al iemand (een volwassene) vermist na 2 uur en 45 minuten en wordt er een bericht over geplaatst?. Je bent toch pas vermist na minimaal 24 uur?

  En verward zegt ook niets, minimaal half Zwolle is verward!

  Ik kon mijn glimlach bijna niet onderdukken vanwege de reacties 8)

 3. Albertus, je hebt helemaal gelijk, de redactie van dit Weblog maakt er een onwaarschijnlijke puinhoop van, WeblogZwolle onwaardig. Modereren doen ze niet en asociale idioten onder de reageeerders hebben het hier voor het zeggen gekregen. Dat zijn dezelfde malloten die dit artikel en nieuwsfeit grappig vinden. Nou, die zijn wat mij betreeft, moreel heel erg diep gezonken.

 4. Misschien kunt u beter gaan reageren bij het gastenboek van Willem Lucht Leonardo.Dat is tenminste wel een fatsoenlijk weblog met zeer interessante ideen.

 5. Albertus heeft helemaal gelijk. Het gemiddelde niveau is triest. Het is ook vaak raar hoe het bij veel nieuwsberichten vanaf reactie 3 of 4 weinig tot niets meer met het nieuws-item te maken heeft en toch maar doorkleutert.

  On-topic: ik hoop dat de verwarde man snel in goede gezondheid wordt gevonden. Blijkbaar was er een reden om al zo snel een bericht hierover te plaatsen, dat weten we niet en hoeven we ook niet te weten.

 6. Goed dat meneer weer terecht is.

  @benny ik geef je helemaal gelijk. Wat een zeiksnor is Leonardo toch ook. Ik heb medelijden met zijn vrouw.

 7. Trollen hier zoals Taupe moeten hier definitief verwijderd worden. Dit soort figuren leveren geen enkele bijdrage in de vorm van reacties aan de inhoudelijkheid van de berichten hier op WLZ.

Reacties zijn gesloten.