Prins Dionysos slaat de spijker op zijn kop

Foto van auteur

Tijdens de jaarlijkse zittingsavond van C.V. De Eileuvers is zaterdagavond traditioneel om 23:11 de nieuwe stadsprins bekend gemaakt. In de overvolle WRZV hallen, waar de spanning flink werd opgevoerd, kwam Prins Dionysos de eerste ‘uit het nest’.

Martin van Thulden, met zijn tweelingbroer Eric en goede vriend Bas Potjes als adjudanten, zullen het seizoen 2006 / 2007 Sassendonk aanvoeren. De naam Dionysos komt uit zijn voorliefde voor het land Griekenland. Dionysos is de god van wijn, het plezier, de dans, het leven en de onsterfelijkheid. De leus van Prins Dionysos: met Prins Dionysos voorop sla je de spijker op zijn kop!

Prins Dionysos

Met als spreekstalmeester de Heer J. Stappenbeld

Ook dit jaar zal Weblog Zwolle, zoals gebruikelijk, de feestelijke gebeurtenissen van het feest der zotten in Zwolle op de voet volgen met veel carnavalsfoto’s.  Meer info over de Zwolse carnavalsverenigingen vindt u bij de links op deze website, of via de actuele website van Sassendonk online!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Prins Dionysos slaat de spijker op zijn kop”

  1. Niet bijzonder leeft?? dit feest leeft wat mij betreft iets te bijzonder in onze mooie stad. Maar ja ik denk maar zo ‘het zijn maar vier dagen’ who cares?? Het maakt zwolle in elk geval een paar dagen erg kleurrijk….

Reacties zijn gesloten.