Gewonden bij vechtpartijen in weekend

Foto van auteur

Op zondagochtend tegen de klok van 02.45 uur is er een vechtpartij uitgebroken in een horecagelegenheid aan het Gasthuisplein. Meerdere personen zijn gewond geraakt bij deze vechtpartij en ook een aantal ruiten zijn tijdens de ruzie gesneuveld.

De politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van deze vechtpartij en wil graag in contact komen met mogelijke getuigen en betrokken. Mocht u meer informatie hebben over deze vechtpartij dan verzoekt de politie u contact op te nemen via 0900-8844.

Lees verder…

Op zondagochtend even na de klok van 03.00 uur heeft een 26-jarige man uit Zwolle op de Ossenmarkt een klap gekregen van een onbekende man. De 26-jarige Zwollenaar had onbedoeld woorden gekregen met de onbekende man. Deze man haalde vervolgens uit en gaf de Zwollenaar een klap. De 26-jarige man gaat aangifte doen van mishandeling.

Op zondagochtend tegen 03.45 uur is er in een horecagelegenheid aan de Jufferenwal ruzie ontstaan tussen een aantal mannen. Deze ruzie is vervolgens uitgevochten op de Melkmarkt. Aangezien er tientallen mensen bij de vechtpartij aanwezig waren en de sfeer erg opgefokt was en de betrokkenen zich agressief gedroegen, is er extra politie-inzet gevraagd. In totaal zijn er vijf personen, variërend in leeftijd van 16, 17, 19, 21 en 26 jaar uit Zwolle, Utrecht en Breda, aangehouden. Na deze aanhoudingen keerde de rust weer terug. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de vechtpartij.

3 gedachten over “Gewonden bij vechtpartijen in weekend”

  1. Gezellig he vakantieman ! Nog meer tokkies, kampies en ander addergebroed dat zich op onze kosten ieder weekend klem zuipt.

Reacties zijn gesloten.