Vacaturecafé voor werkzoekenden in handel

Foto van auteur

CWI, Kenniscentrum Handel, Landstede en Randstad organiseren donderdag 16 november aanstaande in Werkplein De Lure aan de Hanzelaan in Zwolle een vacaturecafé voor werkzoekenden. Tijdens dit vacaturecafé krijgen werkzoekenden de mogelijkheid om in contact te komen met werkgevers en opleiders in de handel. De insteek is om in een informele sfeer meer te weten te komen over bedrijven en leerwerktrajecten in de detail- en groothandel; met als doel een betaalde baan.

Tijdens het vacaturecafé zijn van 15.00 tot 17.00 uur diverse werkgevers uit de handel aanwezig.  Medewerkers van onder andere Perry Sport, Ziengs, Lidl, C1000, Hema en Albert Heijn zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen werkzoekenden voorlichters en docenten van Landstede ontmoeten voor alle vragen over het volgen van een beroepsopleiding in combinatie met een baan; een leerwerktraject .

Je kunt op www.landstede.nl/beroepsopleidingen kijken voor een overzicht van de opleidingen.

Het vacaturecafé is breed van opzet. Vacatures en leerwerktrajecten voor ervaren en geschoolde medewerkers, maar ook voor mensen die net starten op de arbeidsmarkt of enige bijscholing nodig hebben. De diversiteit in werk is groot. Het werk varieert van verkoop- tot leidinggevende functies, zowel parttime als fulltime. Ook de medewerkers van UWV zijn aanwezig en de balies van Deltion, uitzendbureau Start en uitzendbureau Timing zijn geopend.

Ook zal er een workshop gegeven worden, met als thema “competenties”. Opgave hiervoor kan tijdens het vacaturecafé. Voor opgave moet je dus wel op tijd aanwezig zijn. De adviseurs van CWI Zwolle maken werkzoekenden wegwijs in het zoeken naar vacatures en ze kunnen sollicitatietips geven en algemene informatie verstrekken over werk en uitkering.

Wie vragen heeft kan ook van tevoren bellen met CWI Zwolle, tel. (038) 750 80 00 of de Landstede Infoshop in Werkplein De Lure  tel. (038) 850 8659. Langskomen kan ook bij de balie van Landstede in Werkplein De Lure, Hanzelaan 180 te Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Vacaturecafé voor werkzoekenden in handel”

Reacties zijn gesloten.