Delic weg, Opgezwolle stopt definitief

Foto van auteur

De Zwolse hiphoppers van ‘Opgezwolle’ stoppen er toch definitief mee, dit in tegenstelling tot eerdere berichtgevingen. Het is over uit en done met de uiterst succesvolle formatie Sticks, Delic en Rico. Er is besloten een punt achter Opgezwolle te zetten, waarmee volgens insiders de beste hiphopformatie van Nederland is gestopt


Sticks tijdens het bevrijdingsfestival 2006 in Zwolle

 
Delic, ‘Van Eigen Bodem 2005’

Sticks: ‘’In verschillende media wordt gesuggereerd dat Opgezwolle er een jaartje tussenuit gaat omdat Delic op wereldtournee gaat. Hiermee wordt de (valse) hoop gewekt dat we na dippies weer verder gaan met Opgezwolle en eventueel een nieuw album. We hebben alledrie gezamenlijk besloten te stoppen met Opgezwolle, los van onze persoonlijke plannen. Dus het is geen rustjaar, het is klaar! Waarom staat er dan ‘voorlopig’ in het persbericht, denk je nu natuurlijk. Omdat je nooit nooit moet zeggen, en niemand in de toekomst kan kijken. That’s it.’ Rapper Rico bevestigt het verhaal.


Rico


Opgezwolle tijdens één van de vele succesvolle avonden in Hedon, ‘Beestenboel’

“Ik denk wel dat dit het einde van Opgezwolle was. Maar ik wil geen deuren dichtgooien. Je weet het nooit….”  Waarmee de definitie van stoppen toch iets wankelt….

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Delic weg, Opgezwolle stopt definitief”

  1. Heeel jammer, maar op je hoogte punt stoppen is misschien wel het beste.
    Heren bedankt voor uren luister plezier en de optredens bij o.a. de plaatselijke FC.

  2. Jammer dat ze eventueel stoppen want ik ben wel gek van hun muziek! Geen gekke Gerrit en Vere Oosten meer. Misschien een afscheidsconcert op bevrijdingsfestival/van eigen bodem en dan natuurlijk ook nog op het grote Kerkplein als de plaatselijke FC gehuldigd moet/kan worden??? (wishfull thinking)

Reacties zijn gesloten.