Verkiezingsrondje van Co Verdaas

Foto van auteur

Zwols Tweede Kamerlid Co Verdaas (PvdA) gaat donderdag 16 november 2006 naar café De Singel aan het Groot Wezenland 4. Iedereen is van harte welkom, om te praten over de verkiezingscampagne, over PvdA-standpunten en alle mogelijke andere onderwerpen. Onder het motto ´Rondje van Co/PvdA ´ wil Co op een gemakkelijke en ontspannen manier in gesprek komen met mensen over (landelijke en lokale) politieke onderwerpen.

 

Vanaf ongeveer 21.00 uur zit hij in het café. Co staat op plaats 41 van de kandidatenlijst van de PvdA voor de verkiezingen van 22 november. Met het Rondje van Co wordt geprobeerd om Zwollenaren een gemakkelijke manier te geven om in contact te komen met politici. Geen vergaderzaaltje, lezing of discussiebijeenkomst, maar gewoon een kroeg waar iedereen binnen kan lopen. Iedereen is welkom voor een vraag, een opmerking, suggesties of een discussieonderwerp. Bij een gesprek wordt met alle plezier een glaasje fris, bier of wijn geboden.

De afgelopen jaren bezocht Co regelmatig met partijgenoten locaties in de stad voor ’t Rondje, zoals café Wolfkamp in Holtenbroek, wijkcentrum de Weijenbelt in Berkum, café ’t Dekkershuus in Windesheim, café Stroomberg aan de Brink, De Vrolijkheid en studentencafé Het Vliegende Paard. Daarbij kwamen uiteenlopende onderwerpen aan de orde.

Voor meer informatie: www.coverdaas.nl of www.zwolle.pvda.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)