Berkum-spelers tekenen bij

|   Laatste wijziging

VV Berkum

Zwolle – VV Berkum heeft met een aantal spelers van de hoofdselectie afspraken gemaakt dat ze ook in het nieuwe seizoen 2018-2019 voor de Zwolse hoofdklasser zullen spelen. Met diverse andere selectiespelers wordt er nog gesproken.

Marc van der Meulen is één van de spelers die bij hebben getekend, en de nu 29-jarige aanvoerder van Berkum gaat daarmee zijn 14e seizoen bij de club in! Verder hebben Johnsen Bacuna, Jasper Bremmer, Björn Bakker, Jason Huisman en Hoeseb Yakob toegezegd ook in de komende jaargang voor Berkum uit te komen.

“Wij zijn blij dat we deze ambitieuze en talentvolle spelers óók voor volgend seizoen kunnen binden aan onze vereniging. Zij vormen een solide basis voor de nieuwe eerste selectie,” aldus Peter Lips, Hoofd Technische Zaken 1e & 2e elftal bij Berkum.

Onlangs werd bekend dat Ruud Wellenberg in verband met zijn werk- en woonsituatie volgend seizoen vertrekt bij Berkum. Ook Mark Bloemendaal zal de club verlaten maar het is nog onbekend wat zijn verdere plannen zijn. Verder gaan Jeroen van Brummen en Frank Hoolsema bij Berkum in een lager elftal spelen. Peter Lips: “Wij danken deze spelers voor hun vaak jarenlange bijdrage aan de Berkum-successen.”

Eerder is bekend gemaakt dat verdediger Jasper van der Stouw, nu nog actief voor WHC in Wezep, volgend seizoen terugkeert bij Berkum waar hij eerder drie seizoenen lang deel uitmaakte van de hoofdselectie. Ook Rico Wolven komt in het seizoen 2018-2019 uit voor Berkum. De linksbenige verdediger zit dit jaar zonder club, maar kwam eerder uit voor SC Heerenveen, Veendam en Go Ahead Eagles. In het amateurvoetbal speelde Wolven daarna bij Spakenburg, Excelsior ’31, SVZW en DVS ’33.

Berkum staat komend seizoen onder de technische supervisie van Raymond Schuurman, die Arno Hoekstra opvolgt als hoofdtrainer. Schuurman is nu nog oefenmeester bij eersteklasser ASV Dronten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Berkum-spelers tekenen bij”

  1. Bij WVF is nog plaats voor een sociale en flamboyante spits. Kijk eens hoe WVF Jorben Nieuwenhuis heeft afgeleverd op “De Vegtlust”. Een 2e elftal moet ie toch niet willen. We kennen allen “De slangenkuil” die Wezep heet. En BQ is een lager niveau dan WVF.

  2. Pardon….azijnzeiker. Haha, en over jezelf goed vinden. Natuur Watcher…..wat jij wilt t is jouw avond. Hoop wel dat ie net zo gezellig was ( tot nu toe) als bij WVF.

Reacties zijn gesloten.