“Het Virus” gaat helemaal kopje onder!

Foto van auteur

Na het overweldigend 11 jarig jubileum van afgelopen jaar, met als hoogtepunt de uitreiking van de vette cheque van € 6550,- aan Mappa Mondo, staat het programma van “Het Virus” ook dit jaar weer bol van de verrassingen. Hun eerste verrichting is het leveren van de Stadsprins en zijn Adjes aan Sassendonk. En met deze Prins Heppie en zijn Adjes kan het feest niet meer kapot !

Verder zal “Het Virus” na het grote succes van afgelopen jaar ook dit jaar weer op carnavalzaterdag met een tribunestunt komen in de Luttekestraat! Dit spektakelstuk met vele verrassingen begint om 13.00 uur en wordt gepresenteerd door de wereldberoemde M&M’s of te wel de Swolse Sjonnies. Diverse bekende artiesten en kapellen zullen hun kunsten op de tribune aan het Sassendonkse publiek vertonen!

Verder meldt  “Het Virus” dat ze dit jaar weer meedoen met de optocht. Ze komen dit jaar met een wagen uit de buitencategorie. Tijdens deze tour de Sassendonk zal het Sassendonkse publiek verrast worden door ……tja dat wordt wel heel speciaal.  Tip hou deze buitengewone wagen in de gaten want het kan wel eens een natte boel worden!! De Zondag duikt het gehele Virus kopje onder in ’t Swolsch café! Waar het onderwater programma om 13.30 uur van start gaat. Over het programma kan en mag “Het Virus” niet verder uitwijden maar dat het een spektakel wordt staat als een paal boven water. Dus laat u verrassen en kom een kijkje nemen in de onderwater wereld.van het Virus.

Tip: neem u snorkel/duikbril en flippers mee!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over ““Het Virus” gaat helemaal kopje onder!”

Reacties zijn gesloten.