Overweldigende receptie voor Prins Heppie I

Foto van auteur

Zondagmiddag werd Stadsprins Heppie I door talloze Sassendonkers, carnavalsverenigingen, groepen en kapellen gefeliciteerd met zijn benoeming als Stadsprins van Sassendonk. Hij en ook Jeugdprinses Aafke I hielden hun receptie in een stampvol Urbana in Zwolle.


Heppie I krijgt een fotocollage uit handen van voorzitter B. van Duuren…

Deze middag was het een gezellige drukte in Urbana. Een goede voorloper op het grote carnaval dat over twee weken in Sassendonk losbarst. Voorafgaand aan de receptie van de Prins hield Jeugdprinses Aafke I haar receptie. Talloze carnavalsverenigingen en belangstellenden uit Sassendonk en de wijde omtrek trokken aan de hoogheden voorbij. Onder hen ook de (verkouden) Zwolse zanger Harm Wolters en de wethouders van Zwolle Van Dooremolen, Knol en Kenkhuis. Verschillende groepen dansmariekes verzorgen een show voor Prins Heppie I. Aan elke gast werden onderscheidingen uitgereikt. Heppie kreeg, zoals gebruikelijk, vele cadeaus en presentjes van de bezoekers. Vaak smaakvol, verrassend en ludiek. Zo kreeg de Stadsprins onder andere een blikje met ‘Heppie pillen’ en een beeld van een als verloren beschouwde ooievaar van Prins Gerd II van ‘d Oelewappers. Heppie was erg onder de indruk van de muziek, show en de grote opkomst op zijn receptie. “Wat gebeurt hier toch allemaal” bracht hij keer op keer verwonderd uit. Het werd een groots kleurrijk en muzikaal feest.


Harm Wolters fit genoeg voor een lied…


De Zwolse wethouders zeggen Heppie I alle steun toe…


Heppie I erg blij met de bijzondere ‘Heppie Pillen’…

Via ‘Lees verder’ meer foto’s !

 
Ook Aafke I hield receptie…


Een muzikant in de dop…


Heppie I verbaasd dat de ooievaar terug is…


Gerd II gaat uit zijn dak…


Dansmariekes…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Overweldigende receptie voor Prins Heppie I”

  1. he jette van de toilette hahaha,maar jij heb weer eeen medaile van onze hoogheid er bij,ja dat heb ik weer gezien ie stond doar weer met de neuze vooraan hiihihihihi

Reacties zijn gesloten.