Voorstraat wordt Veurströateheinekenhuus

Foto van auteur

Vanaf vrijdag 1 februari gaat hij open: Het Veurströateheinekenhuus! Timeless, Bloopers en Middenschip worden net als vorig jaar verbouwd tot één grote zaal, maar dit jaar komt daar een gigantische overkapping over de Voorstraat (Veurströate) bij. Hier zullen overdag en in het begin van de avond speciale buitenevenementen georganiseerd worden met medewerking van diverse groepen en kapellen.

Het Huus wordt 30 meter lang en beslaat de gehele breedte van de Veurströate. Totale oppervlakte? Maar liefst 300m2! Uiteraard wordt het geheel op gepaste wijze aangekleed waarbij licht, geluid en tapwagen niet vergeten worden. Klein detail: Vanwege de aanrijdroute van de brandweer komt het dak op 7 meter hoogte! En wat gaat er buiten dan allemaal plaatsvinden? Een heleboel! Zaterdagmiddag na de optocht begint rond 16.00u het Afterdeoptochtkapellenfestival onder leiding van niemand minder dan de Als Je Maar Bekend BandDeze afterparty zal doorgaan tot 22.00 uur ’s avonds, waarna het feest zich naar binnen zal verplaatsen. De AJMBB heeft overigens het Huus als uitvalsbasis voor 2008, wat een goede basis lijkt voor nog meer carnavalsplezier.

Zondag wordt dit nog eens dunnetjes over gedaan terwijl De Eipiepers binnen hun jaarlijkse kindercarnaval organiseren. Maandag zullen de Vrienden van de Maandagmiddag vanaf 14.00u een grandioze feestmiddag organiseren met o.a: ‘T Virus, Dansmariekes, De Petoet’n, Pardoes, H6 en Men in Music.

Kijk voor het complete programma op: www.veurstroateheinekenhuus.nl  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Voorstraat wordt Veurströateheinekenhuus”

Reacties zijn gesloten.