Laatste kaarten De Dijk

Foto van auteur

De beide concerten van De Dijk in Hedon raken uitverkocht! Voor 22 november zijn er nog wel redelijk wat kaarten beschikbaar via onze site en de voorverkoop adressen: Plato en VVV (beide in Zwolle).

Voor de 23e zijn ze (vrijwel) op: alleen de VVV heeft nog een paar kaartjes. (Plato is er doorheen en ook online kun je geen kaarten meer kopen voor de 23e) “Feestvieren doe je met z’n allen” is een van de leefregels van Nederlands populairste live band, De Dijk. Dus wat past beter bij een 20ste verjaardag dan optreden voor fans?

 

De Dijk is langzamerhand uitgegroeid tot een instituut, wars van commercie en trends. Een live band bij uitstek. De af- gelopen jaren heeft De Dijk bijna overal opgetreden; Amsterdam, Austin, Sint Petersburg, New York, Siddeburen en nog honderden andere plaatsen. In feestzalen en theaters, op festivals en in het clubcircuit.

Meer dan 2 miljoen mensen hebben De Dijk live gezien en kunnen bevestigen dat een optreden van De Dijk feest is. Met hits als “Bloedend Hart”, “Dansen op de Vulkaan”, “Binnen zonder kloppen” en “Ik kan het niet alleen” komt het publiek massaal in beweging. Met muzikale roots in Rhythm & Blues en de teksten van Huub van der Lubbe blijft De Dijk enerzijds vertrouwd en anderzijds vernieuwend.

Het is niet opmerkelijk dat De Dijk vorig jaar is geëerd met de Edison Oeuvreprijs. De band heeft twaalf studio- en drie live-albums en zo’n 140 songs op haar naam staan.

 

De zaal gaat zowel 22 als 23 november open om 20:00u en rond 21:00u zal De Dijk het podium betreden. Kaarten voor deze altijd zalige concerten kosten € 20,00

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Laatste kaarten De Dijk”

Reacties zijn gesloten.