FC Zwolle en AGOVV delen de punten

Foto van auteur

In het Oosterenkstadion heeft FC Zwolle vanavond tegen AGOVV uit Apeldoorn voor 3142 toeschouwers gelijk gespeeld. Na 90 minuten was de uitslag 0-0. Aan Zwolse kant ontving speler Zuidam een gele kaart.

 

Als er ooit een voorbeeld is geweest van een duel waarin een doelman een club redt, was het bij FC Zwolle-AGOVV Apeldoorn. Na een teleurstellende eerste helft, waarin er amper kansen te noteren vielen, groeide Raimond van der Gouw in alle opzichten uit tot de Man van de Wedstrijd. Met fantastische reddingen, goede ingrepen en een rustige uitstraling ontpopte hij zich als de centrale figuur bij AGOVV die door FC Zwolle totaal overlopen werd. Zijn optreden gold als de belangrijkste reden waarom FC Zwolle de vele kansen na rust niet benutte. Zodoende eindigde het in 0-0. ,,We mogen niet mopperen. Dat is duidelijk,” reageerde trainer Rini Coolen van AGOVV even nuchter als altijd na afloop van de derby. ,,

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “FC Zwolle en AGOVV delen de punten”

  1. zeer goede tweede helft maarja kopen we niet zoveel voor. na de wedsrtijd trouwens nog een voorvalletje op de ceintuurbaan ter hoogte van de mac donalds. aantal mensen opgepakt. wat ik ervan kon maken was er iets tegen de bus aangekomen en was deze midden op de ceintuurbaan gestopt waarop er een aantal supporters de bus uit zijn gegaan enzo is het tot vechten gekomen.

Reacties zijn gesloten.