Open dag Driezorg locatie Westenhage

Foto van auteur

Door Redactie

Assendorperstraat
Foto: Wouter Steenbergen

Zwolle – Op woensdag 26 september met inloop van 10.00 uur tot 12.00 uur organiseert Driezorg een open huis op Westenhage (Voorsterweg 44-001). Geïnteresseerden krijgen informatie over wonen op Westenhage en een rondleiding door o.a. de verhuurbare appartementen.

In het Grand Café van Westenhage is met ondersteuning van vrijwilligers en samenwerkingspartijen als Wijz, Rode Kruis, vrienden van WEW van alles te doen. Een ontmoetingsplaats waar iedereen terecht kan voor een kop koffie of een praatje.

Iets meer dan een jaar wonen meneer en mevrouw Blom (76 en 75 jaar) in hun ruime, lichte hoekappartement in Westenhage. “We wonen hier heerlijk”, vertelt mevrouw. “Doordat ik een lichamelijke beperking heb, werd aangepast wonen noodzakelijk”, vult meneer aan. De nabijheid van faciliteiten is ook een groot voordeel. “De huisarts, apotheek en fysiotherapie zijn op een steenworp afstand en dat is erg handig.” Er zijn weinig nadelen aan wonen in Westenhage, meent het stel. “Ja, het was wel wennen aan minder bergruimte, maar dat is logisch als je voorheen een eengezinswoning gewend bent.” Lachend kijken ze elkaar aan. “Al met al wonen we naar volle tevredenheid in Westenhage”, besluit mevrouw Blom. “Ja”, beaamt meneer Blom. “Dat is zeker zo.”

Foto 1
Assendorperstraat - Foto: Wouter Steenbergen
Assendorperstraat
Foto: Wouter Steenbergen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)