Benefietconcert voor Nazorgcentrum IntermeZZo

Foto van auteur

Foto: Henk Gaasbeek

Zwolle – Zondag 7 oktober geeft Kamerkoor Collegium Musicum Salland een benefietconcert voor Nazorgcentrum IntermeZZo in het Auditorium van de Isala in Zwolle. Het concert is geschikt voor alle leeftijden en toegankelijk voor iedereen die van muziek wil genieten.

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten en biedt ondersteuning door voorlichting, cursussen en activiteiten ter ontspanning. Het kamerkoor wil graag meewerken om een activiteit ter ontspanning aan te bieden in de vorm van dit concert. Eén van de gasten van IntermeZZo is lid van het kamerkoor. IntermeZZo heeft veel betekend voor de gast en diens partner in de periode dat kanker aan de orde was. IntermeZZo is als  zelfstandige stichting  aangewezen op giften en sponsoring. Daarom wordt het concert ingezet als benefietconcert, waarbij de opbrengst ten goed komt aan IntermeZZo. Omdat het nazorgcentrum nauw verbonden is met Isala Oncologisch centrum, stelt Isala het Auditorium beschikbaar als concertzaal.

Primeur
Het onlangs opgerichte Girls Choir uit Ommen, bestaande uit meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar,  zal haar eerste optreden verzorgen. Daarmee beleeft dit benefietconcert een primeur. Aan dit concert werkt ook fluitiste Mirjam Altena mee. Het repertoire omvat muziek door de eeuwen heen. Er wordt een muzikale reis door de tijd gemaakt, waarbij ook hedendaagse liederen aan bod komen. Door deze keuze is het concert ook geschikt voor kinderen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Henk Ophoff.

Plaats: Auditorium Isala, gebouw D 2e verdieping, Dr. Van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle.

Inloop 14.30 uur, concert van 15.00-16.30 uur, met nazit.
Toegang vrij. Het benefietkarakter betekent: na afloop is een gift ten bate van IntermeZZo mogelijk.

Aanmelden is gewenst: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter Van Thienenweg 1A Zwolle, bereikbaar op werkdagen: (06) 53 76 71 45.