Duurzaamste huis van Overijssel 2018 is bekend

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Na een spannende strijd is bekend wie de publieksverkiezing Duurzaamste huis van Overijssel 2018 heeft gewonnen. De winnaar is Spencer Roozeboom uit Zwolle. Zijn huis maakt nu kans op de titel: ‘Duurzaamste huis van Nederland 2018’!

Zeven huiseigenaren in de provincie Overijssel deden afgelopen maand mee met de publieksverkiezing. Na een spannende strijd koos het publiek Spencer Roozeboom als de gelukkige winnaar. Zijn woning uit 2017 is aardgasvrij en energiepositief. De bewoners zetten hoog in op duurzaamheid door het maken van bewuste keuzes in wonen en leven. Een bijzondere prestatie! De winnaar wordt in het zonnetje gezet door gemeente Zwolle, zij zullen hem persoonlijk feliciteren en een mooie prijs overhandigen.

Op 28 oktober 2018 gaat de publieksverkiezing verder. De vijf provinciewinnaars uit Drenthe, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Fryslân zijn in de race voor de titel ‘Duurzaamste huis van Nederland 2018’. Stemmen kan op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/publieksverkiezing. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het feestelijke event op vrijdagavond 23 november 2018. Op deze avond maakt de jury ook de landelijke winnaars in vier verschillende categorieën bekend.

Foto 1
Duurzaamste huis van Overijssel 2018 is bekend - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto