Dagbestedingslocatie S-Zorgt feestelijk geopend

Foto van auteur

Door Redactie

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – S-Zorgt heeft vandaag de deuren van zijn nieuwe vestiging en de dagbestedingslocatie feestelijk geopend. S-Zorgt is sinds kort verhuist naar de multiculturele wijk in Holtenbroek en heeft zich gevestigd in de moderne woonzorgcentrum Fermate.

De wethouder Klaas Sloots gaf in zijn speech aan dat ondersteuning met multiculturele aandacht zoals hoe S-Zorgt die invult belangrijk is. De taalbarrière wordt verbroken zodat zorgen gedeeld kunnen worden en de cultuur die iemands gedrag beïnvloed wordt herkend en erkend.

De openingshandeling is verricht door de directeur Serdar Pas en de Zwolse wethouders Klaas Sloots en William Dogger. Het was voor de heren een uitdaging om de grote rode lint door te knippen met mega grote scharen. S-Zorgt biedt nu een zinvolle dagbesteding op een prachtige locatie die beschikt over alle faciliteiten die benodigd zijn. Het enthousiaste en multiculturele team ondersteunt deelnemers tijdens hun bezoek door middel van verschillende groepsactiviteiten. Daarin wordt gewerkt aan het versterken en vergroten van de eigen mogelijkheden waarbij aandacht is voor de specifieke culturele achtergrond.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)