Op de kerstkiek met PostNL

Foto van auteur

Zwolle – Wat is kerst zonder een mooie kerstkaart? Een stuk minder gezellig. Daarom is PostNL de komende 2 weken op 25 locaties in heel Nederland aanwezig met speciale kerstkaartpromotieteams. Voorbijgangers kunnen daar in een vrolijke kerstsetting een persoonlijke kerstkaart met foto laten maken.

Speciaal ontworpen kerstkaart
Van donderdag 7 t/m dinsdag 18 december staan de kerstkaartenpromoteams van PostNL – bestaande uit 2 fotografen en 2 promotiemedewerkers – in 25 winkelcentra en treinstations. Voorbijgangers kunnen daar met allerlei vrolijke kerstaccessoires een foto laten maken. Die foto wordt vervolgens op een speciale kerstkaart geplakt, ontworpen door Hallmark. De persoonlijke kerstkaart is hierna klaar om te versturen, heeft alleen nog een decemberzegel nodig. Immers, een mooi gebaar verdient een mooie zegel.

Waar en wanneer aanwezig
In winkelcentra zijn de promoteams overdag aanwezig, van 11.00 tot 17.00 uur. En van 15.00 tot 20.00 uur de stations, wanneer de meeste forensen wat meer tijd hebben als ze onderweg zijn naar huis. Maandag 17 december staat het promotieteam op station Zwolle van 15.00 tot 20.00 uur

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)