Jongen gewond na dubieus incident in tunnel

Foto van auteur

Zaterdag rond 22.15 uur kreeg de politie een melding van een ongeval in de van Karnebeektunnel. Ter plaatse zat een 17-jarige jongen uit Zwolle met een paar hevig bloedende wonden in zijn gezicht.

Een vriend van hem vertelde dat de jongen ten val was gekomen toen hij een bromfietser wilde inhalen. De bromfietser had naar de Zwollenaar getrapt waarna deze viel. De bromfietser was vervolgens doorgereden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werden een hersenschudding en diverse vleeswonden geconstateerd. Later die avond belde de bromfietser, een 19-jarige Zwollenaar, naar het politiebureau. Hij vertelde een ander verhaal.

Hij zou samen met een passagier in de tunnel hebben gereden toen er een woordenwisseling ontstond met een passerende groep fietsers en één bromfietser. Hij was doorgereden maar werd even later ingehaald door een fietser en de bromfietser uit de groep. Zijn passagier werd daarbij achterop zijn hoofd geslagen. De passerende fietser raakte daarbij echter uit balans en kwam ten val. Omdat de 19-jarige bromfietser bang was dat de groep achter hem aan zou komen besloot hij door te rijden. Omdat de verhalen niet met elkaar overeenkomen wordt een vervolgonderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Jongen gewond na dubieus incident in tunnel”

Reacties zijn gesloten.