Groene Valentijnsdag voor natuur in Overijssel

Foto van auteur

Zwolle – Valentijnsdag staat in 2019 in Overijssel niet in het teken van rode harten, maar van groene. Natuur voor Elkaar houdt op donderdag 14 februari een grote bijeenkomst met het thema ‘Hart voor Groen, met liefde meters maken voor de natuur’. Iedereen die een steentje wil bijdragen aan een nog groener Overijssel is daarbij van harte uitgenodigd.

In het afgelopen jaar zijn veel verbindingen gemaakt en mooie projecten van start gegaan, maar Natuur voor Elkaar wil nog veel meer bereiken. Ondernemers en vrijwilligers, agrariërs, onderwijzers, mensen uit de zorg, groenliefhebbers: iedereen kan meepraten en vooral meedoen.

Bij de Woeste Wieven op het eeuwenoude Erve Bonkert in Diepenheim krijgen de deelnemers informatie en inspiratie om meters te maken voor de natuur. Dichter Ellen Deckwitz presenteert de middag op een poëtische manier. De bekende sociologe en hoogleraar Iteke Weeda vertelt hoe je met passie verschillen overbrugt. En omdat liefde meer is dan mooie woorden zijn er heel praktische workshops: van het vergroenen van je onderneming of bedrijventerrein tot koken zonder verspilling of ontdekken welk type natuurliefhebber je bent en wat je daar concreet mee kunt. Ook kun je meepraten over de projecten die al draaien: wat is er nodig om die nog meer te laten groeien en bloeien en wat kan jij bijdragen? Aan het eind van de middag is er een lichte maaltijd.

Ook meewerken aan een groener Overijssel? Meer informatie en een inschrijfformulier voor deze inspirerende Valentijnsmiddag is te vinden op www.overijssel.nl/liefdevoornatuur

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)