4.000 bezoekers naar 11e editie Sprookjesfestival

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Van donderdag 27 december tot en met zondag 30 december was alweer de 11e editie van het Sprookjesfestival in Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Een magisch theaterfestival voor jong en oud. Meer dan 35 voorstellingen waren te zien op verschillende locaties.

Voorstellingen, knutselen, spelletjes spelen en schminken, er was van alles te beleven. Maar liefst 4.000 bezoekers hebben volop genoten van het sprookjesachtige aanbod, een stijging van bijna 25% ten opzichte van de jubileumeditie in 2017. Karen White, programmeur van het Sprookjesfestival van Zwolse theaters, blikt met trots terug op deze editie: “Het was een geslaagd festival, met heel veel mooie voorstellingen en tevreden bezoekers.

Dit bleek ook uit het publieksonderzoek; “De kinderen hebben enorm genoten, de voorstellingen waren ontzettend leuk en alle medewerkers super vriendelijk!”. De voorstellingen De Sprookjessprokkelaar en De Kleine Zeemeermin, beide in Theater de Spiegel, werden het drukstbezocht. Ook in 2019 organiseert Zwolse theaters het Sprookjesfestival, voor deze twaalfde editie worden in mei de voorstellingen bekend gemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)