SD Sportswear nieuwe kledingpartner Landstede Basketbal

Foto van auteur

Door Redactie

Foto: Paul van der Wal

Zwolle – SD Sportswear is met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe kledingleverancier van Landstede Basketbal en alle jeugdteams van CSE Landstede Basketbal. Beide partijen hebben zondag, in de rust van het competitieduel tussen Landstede Basketbal en Zorg en Zekerheid Leiden, een overeenkomst voor vier seizoenen getekend.

Het in Harderwijk gevestigde SD Sportswear is kledingimporteur van het Italiaanse Acerbis Sport, waarvoor het inmiddels al jaren succesvol is in de voetbalbranche. Zo heeft SD Sportswear langlopende samenwerkingen met bijvoorbeeld Heracles Almelo en IJsselmeervogels. In 2018 is Acerbis Sport gestart met de productie van een uitgebreide basketballijn, waar reeds meerdere amateurverenigingen in spelen. Het bedrijf SD Sportswear staat onder leiding van Burns Deinum, die regionaal een aansprekende basketbalpartner zocht. “Na enkele gesprekken heeft het juiste gevoel geleid tot een intensief partner- en sponsorship met Landstede Basketbal”, vertelt Burns Deinum.

“Wij willen een state-of-art nieuwe kledinglijn ontwikkelen voor Landstede Basketbal. Inmiddels hebben wij al een aantal concepten uitgewerkt”, zegt Deinum, die verder laat weten dat de supporters en sponsoren op korte termijn kunnen gaan meestemmen over het uiteindelijke thuis- en uittenue voor het seizoen 2019-2020. Daarnaast gaat SD Sportswear een webshop voor de club en de supporters realiseren, met een uitgebreid programma aan merchandising binnen de Landstede Basketbal-lijn. “Wij kijken vooruit naar een prettige en vooral succesvolle samenwerking”, aldus Burns Deinum, die tot slot benadrukt dat SD Sportswear ook graag iets wil betekenen voor de partnerclubs van Landstede Basketbal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)