SportService Zwolle onderzoekt behoefte sportevenementen

Foto van auteur

Zwolle – SportService Zwolle roept alle Zwollenaren op om mee te doen aan een onderzoek naar de behoefte binnen sportevenementen in de stad. “Onze stad barst van de evenementen. Er wordt steeds meer georganiseerd binnen de cultuur, muziek en voeding met bijhorende festivals, sport blijft hierbij zeker niet achter. Voordat wij hier actief in door ontwikkelen willen we eerst weten waar onze doelgroep behoefte aan heeft”, vertelt Marco Welink, event manager SportService Zwolle. “Zodat we goed kunnen inspelen op de wens die er ligt en een geslaagd, wellicht nieuw, sportevenement neerzetten.”

Met de resultaten van het onderzoek van SportService Zwolle beoordeelt zij wat er nodig is om een geslaagd en aantrekkelijk sportevenement neer te zetten. De uitkomst moet de stichting vertellen of er behoefte is aan (nieuwe) sportevenementen in de stad én hoe zij kan aansluiten op de wensen. Daarnaast geeft de uitkomst ook mogelijkheden van het verbeteren van het huidig aanbod. “De deelnemers zijn slechts 5 á 10 minuten kwijt van hun tijd. We hopen dat de Zwollenaren mee willen werken aan een mooi toekomstbeeld van de sportevenementen”, vertelt Marco Welink. 

Wie kan deelnemen aan dit onderzoek?
Het onderzoek is bedoeld voor alle Zwollenaren vanaf 16 jaar. SportService Zwolle bevraagt deze brede doelgroep naar de voorwaarden waaraan een sportevenement moet voldoen zodat zij daarop kan inspelen en aan de wensen kan voldoen. Welink: “We toetsen onder andere naar de behoefte van het aanbod van sportevenementen, de invulling van evenementen, de wensen naar side-events en frequentie van evenementen in de stad maar ook de manier waarop mensen op de hoogte gehouden willen worden van de evenementen in Zwolle.”

Meedoen aan onderzoek
Zwollenaren die mee willen doen aan dit onderzoek kunnen de vragenlijst hier invullen. Meedoen kan tot en met donderdag 28 februari 2019. Het invullen van de enquête duurt slechts 5 á 10 minuten.

Win een gratis kaartje
Door mee te doen aan dit onderzoek maken de deelnemers kans op een gratis kaartje voor deelname aan de Zwolse MudRun op zaterdag 6 juli 2019. SportService Zwolle verloot twee kaartjes voor hét modderfestijn van het jaar.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)