6de editie HANZE TROPHY

Voetbalvereniging SVI zal in het paasweekend (22 en 23 maart) van 2008 voor de zesde keer de Hanze Trophy, het internationale voetbaltoernooi voor jeugdteams, organiseren.
De v.v. SVI doet dit in samenwerking met Euro-Sportring, een internationale organisatie die wereldwijd sporttoernooien organiseert.

De vorige edities van het toernooi kregen lovende kritieken van zowel de deelnemende teams als van Euro-Sportring. De v.v. SVI is er bijzonder trots op dat ook dit jaar het toernooi weer volledig is bezet, liefst 44 teams hebben zich ingeschreven. Er is ons veel aan gelegen om een goede gastheer te zijn. Er zullen in het paasweekend dan ook ruim 150 vrijwilligers actief zijn, die de deelnemers een onvergetelijk weekend willen bezorgen. Om alle deelnemers goed te kunnen ontvangen zal er een grote feesttent geplaatst worden.

De 44 teams zijn afkomstig uit 4 Europese landen. Dit jaar is er deelname vanaf de E- categorie t/m de B- categorie (8 t/m 16 jarigen), met teams uit Duitsland, Denemarken, België en Nederland.

Wethouder Cnossen verricht zaterdagmiddag (22 maart) om 12.30 uur de officiële opening van het toernooi. Kunst na Arbeid zal daarbij, tijdens het hijsen van de landenvlaggen, de volksliederen spelen.

Tijdens het toernooi wordt er vermaak geboden door een ‘Panna-kooi’ en een ‘Beach-soccer toernooi’. Voor dit laatste evenement stort de ROVA 70m3 zand op het middenterrein. Op de finaledag is er een optreden van ‘bloaskapel Pardoes’ en natuurlijk is er weer een DJ aanwezig die er voor zal zorgen dat het hele weekend een feestelijk tintje krijgt. Vooral bij de finale’s van iedere categorie zal hij de spanning verder opvoeren (met een knipoog naar de Champions League).

Kortom, een uniek weekend waarbij jonge voetballers samen spelen en strijden voor mooie prijzen en de eer, waarbij de organisatie zorg draagt voor een prettige sfeer.

Het programma zal in grote lijnen zijn:
Vrijdagmiddag        Aankomst teams.
Vrijdagavond          Teamleiders receptie
Zaterdag                 09:00 uur     Aanvang toernooi
                              12:30 uur     Officiële opening
                              20:00 uur     Feestavond/Disco in het clubhuis
Zondag                   09:30 uur     Laatste voorronden,  
                               klassementswedstrijden en finales
                              16:00 uur     Feestelijke prijsuitreiking.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)