Ongedwongen sfeer bij “Open Ton”

Foto van auteur

Door Redactie

Foto: Arie Mekkring

Zwolle – In Grand Café Public vond afgelopen donderdag weer een een nieuwe editie van de ‘Open Ton’ plaats.
Op deze sfeervolle lokatie krijgt iedereen de kans om zich te laten zien én horen.

In een ongedwongen sfeer traden afgelopen donderdag enkele veelbelovende talenten op. Presentator van de avond was deze keer oud-wedhouder Gerard van Dooremolen. Hij had er duidelijk plezier in en schuwde ook niet om af en toe een goede mop te vertellen. Zwolle heeft veel zangtalent en artiesten voortgebracht.

Zo bracht Felicia Westerhof o.a. Perfect (Ed Sheeran) en I ’am No Good (Amy Winehouse) ten gehore. Met haar stem en gitaarspel wist zij het publiek onmiddellijk te boeien. Ook Myrthe Zintel deed niet onder met haar prachtige stemgeluid. Bekende covers als Is n’t She Lovely (Stevie Wonder) en To Make You Feel My Love van Adèle, bracht zij op overtuigende wijze. Beide dames zijn overigens afkomstig van de Jeugdmusicalschool, geleid door Gina Maria.
Niet voor de eerste keer op dit podium trad Isabella Hiddink voor het voetlicht. Begeleid door Edgar Lintang, Rein Mahulete en Menno Beijer bracht zij enkele bekende covers ten gehore waaronder het bekende I Put A Spell On You. Dit deed zij op een geheel eigen wijze en klonk bijzonder aangenaam in de oren. De rode draad in het programma was Henk van Huisstede. Naast zijn hobby als Stand-Up Comediam, vertolkte hij op een vermakelijke manier gedichten met vaak een humoristisch tintje.
Als afsluiting van een heel divers programma mocht Marthijn Hakkers de aanwezigen vermaken. Bij zijn optreden stak hij zijn liefde voor Johnny Cash niet onder stoelen of banken. Op gitaar en rauwe stem zorgde ook hij ervoor dat het publiek genoot van een heel mooie avond.

De volgende ‘Ton’ staat geprogrammeerd op donderdag en 21 maart, wederom in Grand Café Public. De presentatie is dan in handen van Ivo de Lange en Hans la Faille.
Vanaf 20.00 uur is iedereen weer van harte welkom en de toegang is gratis. Geïnteresseerden die een keer van dit podium gebruik willen maken, kunnen zich opgeven via het volgende telefoonnummer: 038 – 422 81 92.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)