Start van het carnaval in de Knienebelten

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Op zaterdag 23 februari zal Prins Danny en zijn Presidenten Snip en Snap samen met c.v. De Knienebelters het carnaval van start laten gaan in de Knienebelten. Eerder die ochtend ontvangt Prins Danny alle Hoogheden van zusterverenigingen uit Zwolle en omstreken thuis voor een receptie.

Prins Danny zal na de receptie thuis, worden opgehaald door vereniging c.v. De Knienebelters en Blaaskapel de Knollentrekkers, na een toast uitgebracht te hebben op Prins Danny vertrekt het gehele gezelschap van Hoogheden onder begeleiding van c.v. de Knienebelters en de Blaaskapel de Knollentrekkers naar het Petuniaplein in Westenholte.

Daar zal om 13.00 uur het embleem van c.v. de Knienebelters gehesen worden, na het zingen van het Knienelied en een blauw handje van Café t Plein en een grote polonaise met alle Hoogheden en carnavalsvierders, zal Prins Danny het carnaval 2019 in de Knienebelten van start laten gaan. Wij c.v. de Knienebelters hopen op een gigantisch mooi carnavalsfeest zaterdag 23 februari, wij nodigen dan ook iedereen uit vanaf 13.00 uur om dit feest met ons te vieren.
Activiteiten c.v. De Knienebelters:
Vrijdag 1 maart carnaval school de Vlieger en Ziekenbezoeken.
Zaterdag 2 maart grote Carnavalsoptocht Zwolle
Dinsdag 5 maart 20,00 uur embleem ophalen en Haringavond
. In Café t Plein.