Winnaars NK Squash in Zwolle zijn bekend

Foto van auteur

Zwolle – Afgelopen weekend stond het Squash Cardiofitcentrum in Zwolle volledig in het teken van het Nederlands Kampioenschap Squash voor jeugd. Thijs Roukens (J23), Fleur Maas (M23), Rowan Damming (J17), Lianka Radzyminski( M17), Victor Santos De Freitas( J13), Elcke Mols (M13) mogen zich Nederlands Kampioen 2019 noemen.

 

De Zwolse Tjeu Dubbeldam wist de derde plaats te pakken in de categorie onder 23 jaar.De grootste squashtalenten verzamelden zich afgelopen weekend in de Hanzestad om te strijden voor de felbegeerde titel in de categorieën onder 13, 17 en 23 jaar. De jongste deelnemer is slechts acht jaar oud en de winnares onder 13 jaar, Elcke Mols slechts 9 jaar., Dagmar Vermeulen en tevens coach/trainer in Zwolle blikt terug op een prachtig NK: “het NK liep zeer gemoedelijk. Het is prachtig om te zien dat er een zeer talentvolle generatie klaarstaat om het squashen in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Zwolle mag ook onwijs trots zijn op de derde plaats van Tjeu Dubbeldam onder 23 jaar”, aldus Vermeulen.

 

Ook de aanwezige directeur van de Nederlandse Squashbond, Sven Wouters, sprak vol lof over het evenement: “dit is het tweede jaar op rij dat het NK onder 23 jaar plaatsvindt in Zwolle en het voelt als een groeiende warme familie met een gezonde competitie!”aast de wedstrijden werden er allerlei activiteiten om het toernooi heen georganiseerd zo was er een snelheidsmeter aanwezig om te zien wie de hardste service heeft, was er een FIFA-toernooi en kon men middels een loting verschillende prijzen winnen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)