Travelbags/HV Zwolle handbaldames

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Zaterdag 9 maart 2019 stond de wedstrijd Wesepe DS1 – Travelbags/HV Zwolle DS1 op het programma. Wesepe stond op plek nummer 7 en onze dames op plek 6, om een gat van 3 punten te maken moesten de dames deze wedstrijd winnen.

Het fluitsignaal ging om 19.00 uur. De wedstrijd ging vanaf het begin redelijk gelijk op, de dames van Wesepe maakte het eerste doelpunt via de cirkel. De dekking van Zwolle stond nog niet sterk genoeg en het terugverdedigen moest nog sneller. Bij een 7-4 achterstand begon het bij Zwolle te lopen, er kwamen snelle aanvallen, de dekking stond sterk en er werd 7 keer achter elkaar gescoord. Hierdoor wist Zwolle de stand om te draaien naar 7-11. De dames waren positief en werkten hard als een team. Met een stand van 11-13 was het rust.

Ook de tweede helft ging het weer gelijk op. Daar waar Zwolle het net wist te vinden, wist ook Wesepe deze te vinden. Dit resulteerde in een spannende tweede helft, waar beide teams hard streden voor de winst. Bij een stand van 26 tegen 29 klonk het eindsignaal en wist Zwolle de punten mee naar huis te nemen.

Aankomende zondag 17 maart spelen de dames thuis (Sporthal Zwolle-Zuid) om 13.00 uur tegen T.V.O. DS1.