Asfaltering kruispunt Ceintuurbaan

Foto van auteur

Het wegdek van het kruispunt Ceintuurbaan – Dr van Heesweg – Tesselschadestraat wordt verbeterd. De gemeente Zwolle voert op donderdagavond 23 november 2006 asfalteringswerkzaamheden uit.

Vanaf 21.00 uur wordt de weg afgezet. Daarna vinden de freeswerkzaamheden plaats. Aansluitend wordt er geasfalteerd. Naar verwachting is het werk om circa middernacht gereed. De planning is onder voorbehoud van onverwachte weer –en werkomstandigheden. De gemeente vindt de reparatie van het kruispunt noodzakelijk vanuit het oogpunt van de verkeersveiligheid. De kwaliteit van het wegdek is de afgelopen periode verslechterd, waarna ook klachten binnenkwamen.

Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Verkeer met de bestemming Marslanden wordt verzocht om te rijden via de IJsselallee. Kijk voor meer informatie op www.bereikbaarheidzwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Asfaltering kruispunt Ceintuurbaan”

  1. het kruispunt rijnlaan winkelcentrum daar klagen de mensen al jaren over onveiligheid, er zijn al diverse ongelukken gebeurd.
    Waarom kan dat dan niet verbeterd worden.
    Zwolle doe je ogen open en kijk daar ook eens naar.
    vrg. Harm

  2. Harm, ook daar is ruim aandacht voor. Sommige dingen hebben echter tijd nodig om naar een goed, werkbaar plan toe te werken. Om aan te tonen dat er in de gemeente echt wel aandacht is voor dit kruispunt, hoef je bijv enkel op de oude website van Weblog Zwolle het zoekwoord Dobbe maar in te toetsen om een aantal berichten erover te lezen die aangeven dat er aandacht voor is. 😉

Reacties zijn gesloten.