Drie nieuwe spelers voor SV Zwolle

Foto van auteur

Door Redactie

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Martijn van den Tillaart, Sam Visscher en Kas van der Wijngaart maken in het seizoen 2019-2020 deel uit van de selecte van SV Zwolle.

Martijn van den Tillaart is een 25-jarige middenvelder. Hij komt over van vierdeklasser Groen Geel uit Groningen. Van den Tillaart maakte dit seizoen vier treffers voor de Groningers. Martijn is met zijn vriendin Wiep in Assendorp komen wonen, waarna zij de keuze hebben gemaakt voor SV Zwolle. Wiep gaat het goed draaiende dameselftal van SV Zwolle (tweede in de vierde klasse) versterken.

Sam Visscher keert terug op het oude nest. De 21-jarige aanvaller speelde al in de jeugd bij SV Zwolle en hij maakte van 2014 tot en met 2017 deel uit van de selectie. Sam speelde dit seizoen in een vriendenteam bij SVI. In zijn kielzog komt Kas van der Wijngaart (20) naar SV Zwolle. De centrale verdediger speelde met Visscher bij SVI, maar kiest nu voor een avontuur bij SV Zwolle. Met de komst van het drietal krijgt de selectie van de nieuwe trainer Marco Onderberg steeds meer vorm.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)