Punt, genoeg voor FC Zwolle

|   Laatste wijziging

De doelstelling is gehaald: minimaal 1 punt uit de wedstrijd FC Zwolle – FC Emmen ( 1-1 ) waardoor er een vrijstelling van de eerste speelronde is in de Play-offs.


Vrijstelling 1e speelronde

Winnaar van de avond was FC Zwolle, maar grote verliezer het publiek. In een erg onaantrekkelijke wedstrijd waarbij FC Zwolle de eerste 15 minuten wel het voortouw nam maar nog geen echte vuist kon maken leek het op een leuk ‘avondje FC Zwolle’ af te stevenen. Maar een onverwachts schot van Dost in de 26e minuut van FC Emmen ( 0 –1 ) dat keurig achter Diederik Boer belandde zorgde voor een wenteling in de wedstrijd. FC Zwolle kwam in het eerste deel niet meer aan bod. Vlak na de theepauze was het snel aan de andere kant raak, Moisander plaatste de bal netjes in het net waardoor in de 48e minuut de stand weer gelijk stond. Na dit doelpunt was er geen sprake van een echte wedstrijd meer, Emmen drong nog wel aan, mede omdat de club de drie punten echt nodig heeft voor een plek in de Play-offs en FC Zwolle kreeg talloze doelrijpe kanzen, maar verzuimde simpelweg om te scoren. Het publiek begon logischerwijs wat te morren, en de reactie van de spelers werd na de wedstrijd afgegeven door het publiek in de laatste thuis competitiewedstrijd niet te bedanken.


Moisander wordt gefeliciteerd met de 1-1


FC Zwolle – FC Emmen 1-1


Het publiek werd na afloop niet bedankt door de spelersgroep

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Punt, genoeg voor FC Zwolle”

  1. Het publiek begon logischerwijs wat te morren, en de reactie van de spelers werd na de wedstrijd afgegeven door het publiek in de laatste thuis competitiewedstrijd niet te bedanken.
    —————————————-

    SCHANDALIG !!!!

  2. Klinkt behoorlijk arrogant naar mijn mening…voor topsporters dan. Het publiek is de graadmeter en ook de bron van je inkomsten. Jammer…daar gaan de playoffs op zo’n manier

  3. De spelers hadden excusses moeten aanbieden voor deze wanvertoning. Als de stoeltjes wat confortabeler waren geweest was ik in slaap gevallen. :'( Dat breien voor het doel, het oeverloze terugtikken en dan die Toze…..pff….we mogen blij zijn dat Emmen ook niet veel voorstelde.

    Als het voetbal niet lukt oke kan gebeuren maar toon dan de wil om te winnen!!!!

    Dit over de wedstrijd van vandaag.

    Overigens ben ik dik tevreden over het gehele seizoen. Als je kijkt hoe deze ploeg het publiek in eerdere wedstrijden ( met name voor de winterstop) heeft vermaakt en er een 4 of 5e plek uit weet te slepen waar plaats 13 wordt verwacht! Petje af!!!! 😀

  4. Ligt dit dan niet aan de trainer?
    Twee maanden terug werd de trainer op ditzelfde weblog de hemel in geschreven, want hij liet de spelersgroep geweldig voetballen en zonder hem verging de wereld. Nu is het een aantal wedstrijden op rij een drama en dan ligt het aan de arrogantie van de spelers? Zo werkt dat niet. Als het succes toen te danken was aan de trainer, dan is het gekloot van de afgelopen weken ook zijn verdiensten. Niet met twee maten meten.

    Volgens mij is de rangorde simpel. De aanvoerder moet de spelers naar de supporters sturen. Als hij verzaakt, dan stuurt de trainer de spelers naar de supporters. Als hij verzaakt is hij het dus met de actie van de spelers eens (of hij doet zijn werk niet) en toont daarmee zijn dank voor jullie loyaliteit inzake zijn contractonderhandelingen. Leer daar effe wat van.

  5. Er volgen nog thuiswedstrijden voor de playoffs.
    Dit is gewoon een zielige poging om de trainer en spelers in een kwaad daglicht te stellen… >:(

  6. Weblog Zwolle probeert altijd een objectief beeld te geven van het nieuws in de stad Zwolle. Hierbij baseren wij ons op persberichten en berichten die in de media spelen. Wij dragen alle sport in Zwolle een bijzonder warm hart toe en hopen op een juiste samenwerking tussen partijen onderling bij de verenigingen; ook bij FC Zwolle dus. Voor de stad Zwolle is een eredivisie club een must en hopen daarom dat promotie via de Play-offs bewerkstelligd gaat worden!

  7. Wat mij betreft liepen de spelers terecht zo van het veld af. Het is altijd de schuld van het bestuur, de trainer of die speler die een conttract getekend heeft bij een andere club, maar nooit dat van de supporters. Als het publiek maar niet achter de ploeg wil gaan staan dan houdt alles op. Begrijp dat nou eens.

    Zwollenaren, naar volk. >:(

  8. @Admins

    Mijn reactie was niet gericht aan of tegen WeblogZwolle en het artikel, maar op die van Rene.

    Zeer waarschijnlijk is dat Rene Buijsrogge, zoon van het bestuurslid van FC Zwolle en tevens medebeheerder van FCZwolle.org, de supporterssite.
    Deze persoon probeert uit alle macht om de criticasters op het wanbeleid, waar zijn vader medeverantwoordelijk voor is, in een kwaad daglicht te stellen.

  9. @Roy

    Groot gelijk de trainer had in deze moeten ingrijpen en de spelers moeten terug sturen maar er zijn mensen hier die de heer Everse alleen maar door een roze bril bekijken en geen kritiek aan zijn adres wensen .

  10. sluit me aan bij magic… negatief publiek… altijd de schuld ergens anders leggen en je niet afvragen wat voor effect het zou hebben je club ook gewoon aan te blijven moedigen wanneer ze eens een kut wedstrijd ballen. trainer dit, spelers dat, van vliet wil ik niet….
    notebene sta je allemaal te mokken en verwacht je dat ze terug moeten komen, die is gek ;D

  11. vind je dat ze slecht spelen…verwacht je dat ze terug komen :'( :'( :'( in hemels naam…WAARVOOR? dat zij het publiek moeten bedanken voor het geweldige fluitconcert(excuus voor het betalen van je seizoenskaart gaat niet op want ze hebben een boven verwachtingen seizoen gedraait), of, dat jullie hen nog kunnen bedanken??? dat wil je dan toch niet neem ik aan???
    lekker zeiken en zelf zorg dragen voor een negatief spiraal binnen de verhouding tussen spelers en supporters…
    juist zulke wedstrijden, samen te strijden om zulke wedstrijden hopelijk te vermijden…

  12. Flikker toch op met dat gezeik. Sta in goede en slechte tijden achter je club. Dat er krachten gespaard worden voor de nacompetie is logisch. En dat beinvloed uiteraard het spel.
    Kom massaal naar de nacompetitie!!!

  13. Eens Arjan! De selectie heeft dit seizoen, onder de bezielde leiding van Jan Everse, laten zien tot mooie prestaties in staat te zijn!

  14. Lijkt wel of er geen van jullie geweest is of niet heeft opgelet,maar zoals altijd weer een oordeel klaar hier.
    Nu wat er gebeurd is.

    De spelers zijn na het laatste fluitsignaal,vanaf de tribunes door een groep supporters uitgemaakt voor alles wat met KANKER te maken heeft.Dit is de reden waarop Albert van der Haar zijn spelers gebaarde om zo van het veld af te gaan.
    Er zal nog een verklaring volgen.

    Goeie beslissing Albert !

  15. Hufters
    O Rudeboy, daar heb ik vandaag niets over gehoord. Ongetwijfeld de admin ook niet. Staat de 1e mededeling (!) van René ineens in een ander daglicht: logischerwijs wat te morren?!?!??!!?
    Dacht met mijn tekst van 20:30: ff een hart onder de riem voor de nacomp. Dat ik niet was geweest wist je idd, maar volgens mij bedoel je mij ook niet met

    Lijkt wel of er geen van jullie geweest is of niet heeft opgelet,maar zoals altijd weer een oordeel klaar hier.

    Hele goeie beslissing van de aanvoerder als ik dit zo lees. Welke f*cking krankzinnigen zetten hun eigen spelers nu zo neer?! Klinkt weer als kuddegedrag: lekker anoniem schelden en dan ook nog met verwijzingen naar de vreselijke ziekte. Hoe ziek ben je dan?! Wat mij betreft komen de namen van die kneuzen gewoon online.

    Nou ja het hart onder de riem blijft staan! Kom ook nog wel een wedstrijdje kijken want er zit kwaliteit genoeg in die groep. Hopelijk krijgen ze “de vorm” weer op tijd te pakken.

  16. Waar kwam dat geroep over kanker vandaan dan?
    Zat zelf op B en heb vanaf daar niets van dat soort dingen gehoord.
    Wel hebben we uit puur cynisme amateur amateur geroepen naar Boer toen ie voor de 80e keer dit seizoen een doeltrap over de zijlijn deed belanden.
    Als ie daar niet tegen kan dan moet ie er maar een keertje of wat op trainen als prof zijnde.
    Verder klasse wedstrijd weer hoor!

Reacties zijn gesloten.