De Dijk laat Zwolle swingen

Foto van auteur

De populaire Nederpopgroep De Dijk treedt deze dagen op in Zwolle. In Hedon gaven zij woensdagavond de eerste van de twee concerten.

De Dijk

Met muzikale roots in Rhythm & Blues en de teksten van Huub van der Lubbe blijft De Dijk enerzijds vertrouwd en anderzijds vernieuwend. Donderdag is het tweede concert van De Dijk in Hedon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “De Dijk laat Zwolle swingen”

 1. Gisteravond was een fantastisch concert met schitterende nummers die zelden live gespeeld worden: leg me neer, dansen in het duister, zeven levens… En wanneer dringt het eens tot de Zwolse media door dat het inmiddels 5 jaar geleden is dat wij samen met De Dijk hun 20 jarig bestaan hebben gevierd? Wanneer het teveel moeite is om een journalist naar de band te sturen, schrijf dan liever niets.
  —————————–
  Edit:
  Excuses, maar de info was van Hedon zelf !!
  Desalniettemin fraaie plaatjes, die nergens anders in de media verschenen zijn…

 2. Voor mij zeggen de fotoâ????s alleen al genoeg! Mooi werk Han.
  Ach en wat is wel of geen nieuws tegenwoordig? Deze website besteed er tenminste aandacht aan dat De Dijk er gister en vandaag is in Zwolle.
  Prima hoor! Gewoon doorgaan hier mee!

 3. Hee luitjes, t was een gezellig en intiem concert gister in hedon vanavond gaan we weer dansen (op een vulkaan) Zwolle wees trots op zo’n mooie poptempel in Zwolle,intiem gezellig en een top geluid,Han mijn complimenten mooie foto’s.Spreek je laterzzz

Reacties zijn gesloten.