Extra artiest bij Sint Surprise Party

Foto van auteur

Aan het voorprogramma van de grote Sint Surprise Party op zondag 26 november in de IJsselhallen te Zwolle is een extra artiest toegevoegd. Naast al het vertier en de enige echte DJ piet van de Sint komt ook de zanger Luuk het publiek opwarmen.

Door zijn optredens bij BNN en bij jetix is Luuk voor vele kinderen geen onbekende meer. In de Sinterklaasperiode is Luuk druk aan het touren ter promotie van zijn singel “Het Grootste Feest” “Het Grootste Feest” gaat natuurlijk over het feest van het jaar, namelijk Sinterklaas! de singel is o.a. opgenomen in diverse playlisten als die van Radio BemBem,Sterren.nl(Tros), Tv Oranje etc. “Sinterklaas is ieder jaar, het leukste feestje met elkaar” Zo begint de nieuwe singel van Luuk.

Luuk die met het nummer “Totally Joy” de nummer 5 positie in de Kidstop20 bereikte deze zomer, komt nu met een Sinterklaaslied.Die deze week de Belgische Kidstop20 binnen zal komen en ook Nederland zal dan snel volgen.

Ook zal Villa Pardoes hun best doen om een BN ‘er te sturen om de cheque voor het vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen in ontvangst te nemen.

De grote Sint Surprise Party belooft evenals vorig jaar weer een groot succes te worden.

In de anderhalf uur durende show worden jong en oud vermaakt met spanning, sensatie en natuurlijk veel feest en muziek onder begeleiding van de pieten live band Op Stoom en de Schuimpjes.

Na afloop van de show is er ruimschoots de gelegenheid met de Sint en zijn pieten op de foto te gaan of hen de hand te schudden.

Kaarten voor de Sint Surprise Party in Zwolle zijn te koop via www.sintshowpaleis.nl of bij Top 1 toys de Wit in Zwolle, en de VVV in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Extra artiest bij Sint Surprise Party”

Reacties zijn gesloten.