Activiteiten Koninginnedag Zwolle Deel I

Foto van auteur

Zwolle – Nadat om 10.00 uur vanmorgen onder het zingen van het Wilhelmus de vlag was gehesen bij de Rivierenhof, slingerde zich een bonte stoet versierde fietsen door de Aa-landen. E.e.a. onder begeleiding van drumfanfare Berkum. Aan het eind van de optocht waren er prijzen voor de mooist versierde voertuigen.

Ook in Zwolle Zuid en Assendorp waren en zijn er tal van activiteiten voor de wijkbewoners. De optocht in Zwolle Zuid vertrok om 09.45 uur en kende veel animo. Veel kinderen hadden hun fietsen met oranje tinten versierd. Daarna werden er in de buitenlucht spelletjes gespeeld. Het Assendorperplein bruist als vanouds van de activiteiten; er zijn optredens, kameel rijden, skate demo’s etc. Kijk voor meer info over de activiteiten in Zwolle in de online-agenda van Weblog Zwolle!


Optocht in de Aa-landen…


Vrijmarkt in Assendorp…


Zwolle Zuid. Foto: Fam. Jacobs

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

 
Assendorp: Spiegeltje spiegeltje…


Zwolle Zuid. Foto: Fam. Jacobs

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Activiteiten Koninginnedag Zwolle Deel I”

 1. Veel leuks is er niet te beleven op koninginnedag, de kinderen in de stad mochten vooral niet buiten de binnenstad gaan staan, want dan kreeg je direct aan de stok met de politie of de stadswacht, terwijl het toch een kinderbraderie is ? :'(
  Beetje flauw allemaal hoor.

  Het park de weezenlanden zou een schitterende lokatie zijn voor al die kinderen, doch deze lag er verlaten bij, juist dat is een plek voor bands en leuke activiteiten. Vondelpark in spe?

 2. Volgens mij vergeet je dan dat er al volop activiteit is in het wezenlandenpark.
  Dit i.v.m. de voorbereidingen voor het bevrijdingsfestival.
  Eerst even goed nadenken voordat je iets roept!

 3. Ik vroeg me in de stad af waar nou de scouting stond… Of mag die nu helemaal nergens meer staan? Vroeger op het plein toen nog voor de Aldi, nu voor de Broerenkerk, maar helaas was daar niet veel te beleven voor de kids.

  =========

  Beter de agenda hier op Weblog Zwolle lezen… 😉

 4. De vrij/kleedjesmarkt in Stadshagen was ook gezellig druk. Officieel begon het om 14.00 uur, maar toen ik om 12.00 even naar de AH moest, zaten de eerste kinderen er al. Ik ben rond 14.00 uur nog even wezen kijken. Was wel gezellig. Alleen jammer dat er steeds buitjes waren, en het waaide wel hard. Ik zag een aantal mensen snel alles inpakken en weggaan. Wel begrijpelijk hoor. Maar daarna brak de zon weer door, dus al met al wel een geslaagde middag volgens mij.

 5. Ja, volgend jaar dus beter daar maar kijken en inderdaad Admin: de agenda van jullie beter lezen 🙁
  Ze moeten ook geen tradities breken 😉
  Nou ja, de Dora-ballon viel gelukkig ook erg in de smaak bij onze jongedame 😉

 6. Voor ik iets roep?
  Ik bedoel dat er op koninginnedag ook wel activiteiten mogen zijn in dat park!
  Ik weet ook wel dat er a.s 5 mei gelukkig leuke activiteiten geplanned staan.

Reacties zijn gesloten.