Open huis Basisschool Het Atelier

Foto van auteur

Zwolle – Basisschool Het Atelier houdt op zaterdagochtend 24 mei Open huis. Dit Open huis is bestemd voor iedereen, die graag meer wil weten over het Atelier. Of dat nu het basisonderwijs is of Landstede kinderopvang.

Tijdens het open huis wordt ook een kleedjesmarkt georganiseerd, voor kinderen van het Atelier, en kinderen uit de buurt. Daar wordt tweedehands kleding en speelgoed aangeboden. Basisschool het Atelier staat voor gedegen onderwijs met een goed kindvolgsysteem waarbij de ontwikkeling van het kind van groep 1 tot en met 8 gevolgd wordt. We gaan uit van het kind en streven daarbij naar een rijke leeromgeving waardoor het kind geïnspireerd wordt en gemotiveerd tot leren. Ons thematisch onderwijs krijgt vorm in de ateliers waar kinderen vaak groepsdoorbrekend maar wel op eigen niveau met het thema bezig zijn. Het enthousiaste team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kinderopvang

Landstede Kinderopvang Het Atelier verzorgt de kinderopvang in deze brede school.

Bij de groepen van de Buitenschoolse Opvang en Kinderopvang Het Atelier zijn er altijd gediplomeerde pedagogisch medewerkers aanwezig. Ook is er altijd een groepshulp bij. Daarnaast lopen er veel studenten van Landstede Beroepsopleidingen stage. Voor de kinderen worden specifieke activiteiten georganiseerd, rekening houdend met de leeftijden. Zo bakken de peuters koekjes, doen spelletjes, of gaan op bezoek bij bewoners van woon- en zorgcentrum de Molenhof. De kinderen van de verticale groep gaan lekker buiten spelen, spelletjes doen of nemen deel aan andere activiteiten.

Ruime openingstijden kinderopvang

Kinderdagopvang en Buitenschoolse Opvang Het Atelier hebben ruime openingstijden. De opvang, deel van Brede School Het Atelier, opent de deuren al vanaf 07.30 uur. De kinderopvang is open tot 18.00 en buitenschoolse opvang is zelfs mogelijk tot 18.30 uur. De opvang is 51 weken per jaar geopend.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Assendorperdijk 51 tussen 10.00 uur en 12.30 uur.