Overige politieberichten Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – In de nacht van woendag 30 op donderdag 1 mei ontstond er een vechtpartij op het Rode Torenplein. Hierbij waren er klappen gevallen tussen twee personen.

Door portiers waren de twee verdachten uit elkaar gehaald waarbij een van de mannen werd vastgehouden. Deze man, een 33-jarige Zwollenaar, werd overgedragen aan de politie en aangehouden. Een 31-jarige vrouw bemoeide zich met de aanhouding en werd hierop ook aangehouden.

In de nacht van woensdag op donderdag werd bij de feesttent op het Grote Kerkplein een 39-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering. De man had een glas bier over de geluidsinstallatie heen gegooid en werd daarop meerdere malen gevorderd om de feesttent te verlaten. Hij bleef echter maar terugkomen waarop hij werd aangehouden. De man beledigde bij de aanhouding een agent. Bij fouillering werden bij hem vier buisjes met een vloeistof (vermoedelijk drugs) aangetroffen.

 

Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat werd in de nacht van woensdag 30 april op donderdag 1 mei een 22-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man was meerdere malen verzocht om weg te gaan. Hij bleef echter lastig en recalcitrant. Vervolgens werd hij gevorderd om weg te gaan. Dit deed hij in eerste instantie door de Voorstraat te verlaten. Vijf minuten later kwam hij echter terug en gedroeg zich provocerend. De man werd daarop door de politie aangehouden.

 

Op de Melkmarkt werd op woensdagavond 30 april een 22-jarieg man uit Lemelerveld aangehouden voor openbare dronkenschap. De man stond te schreeuwen op de Melkmarkt. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten.

 

Op woensdagavond 30 april kreeg de politie een melding van een vechtpartij op het Stationsemplacement. Ter plaatse bleek het te gaan om een dronken man die door omstanders onder controle werd gehouden. De man viel passagiers lastig die naar de treinen wilden lopen. De man was verbaal agressief. Hij werd aangehouden voor openbare dronkenschap en ter ontnuchtering ingesloten.

 

1 gedachte over “Overige politieberichten Zwolle”

  1. Op woensdagavond 30 april kreeg de politie een melding van een vechtpartij op het Stationsemplacement. Ter plaatse bleek het te gaan om een dronken man die door omstanders onder controle werd gehouden. De man viel passagiers lastig die naar de treinen wilden lopen. De man was verbaal agressief.

    Super, dat mensen dat ook nog doen! Ze hadden ook met zijn allen kunnen staan kijken of zich er niets van aantrekken en gewoon door kunnen lopen.

Reacties zijn gesloten.