Dieven komen niet ver

Foto van auteur

In de Roggenstraat is donderdagmorgen een 19-jarige aangehouden door een winkelende politieman uit Deventer. Hij zag dat de man achterna werd gezeten door een personeelslid van een grootwinkelbedrijf. Hij bleek een trui en een paar sokken gestolen te hebben een grootwinkelbedrijf in het centrum van de stad. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Aan het Maagjesbolwerk werd een 69-jarige man aangehouden na diefstal van een USB stick uit een grootwinkelbedrijf. Na verhoor werd hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Na diefstal van een joggingbroek en beenbeschermers, uit een zaak aan de Deventerstraatweg, zijn donderdagmiddag twee jongens en een meisje uit Zwolle (alledrie 13 jaar) aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Zij maakten deel uit van een groepje van vijf, die allen een winkelverbod kregen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Dieven komen niet ver”

  1. waarom noemen ze het nog steeds grootwinkelbedrijf, iedereen weet toch dat er elke dag mensen spullen proberen te jatten bij de MEDIAMARKT maar er bijna nooit mee weg komen?

Reacties zijn gesloten.