LED Zwolle shine!

Foto van auteur

Zwolle – Heeft u de Peperbus al anders zien kleuren? Hiermee wil de gemeente inwoners van Zwolle uitnodigen om tijdens een inloopavond hun licht te laten schijnen over Zwolle en helpen Zwolle nog mooier te maken.

Een goede verlichting draagt bij aan een aantrekkelijke Zwolse binnenstad. De gemeente Zwolle zorgt voor de openbare (stads)verlichting. Ook is de gemeente verantwoordelijk voor de sfeerverlichting of ‘stadsilluminatie’ van de binnenstad. Daarover gaat het lichtplan.

Aan dat lichtplan is de afgelopen jaar hard gewerkt. Dat deed de gemeente samen met Signify, het voormalige Philips Lighting. Een concept-lichtvisie, onderdeel van het lichtplan, is nu klaar. De gemeente nodigt u van harte uit mee te denken en uw licht te laten schijnen op deze concept-lichtvisie. Alle input leidt tot een definitieve visie, die de raad vaststelt, en waarmee we in 2020 aan de slag gaan.

Inloopavond 18 september
Wilt u weten wat het lichtplan precies inhoudt, en hoe de concept-lichtvisie eruit ziet? Wilt u uw licht erover laten schijnen en dromen en wensen delen? Kom dan langs bij de inloopbijeenkomst op 18 september, van 19.00 tot 21.30 uur. Tijdens twee – dezelfde – presentaties  wordt u geïnformeerd over de concept-lichtvisie. Ervoor en erna krijgt u de vraag mee te denken en voorkeuren en ideeën mee te geven.

Programma en locatie
19.00 uur Inlopen
19.15 uur Start presentatie 1
20.15 uur Start presentatie 2
21.30 uur Einde bijeenkomst

Het Refter, Bethlehemkerkplein 35 a

LED Zwolle shine!
U bent van harte welkom.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)