Honkbal tijdens Open Dag

Foto van auteur

Zwolle – De populariteit van honkbal groeit nog altijd in Nederland. Maar dat er ook wordt gehonkbald in Zwolle, is niet bij iedereen bekend. Om die reden houdt honk- en softbalvereniging Blue Hawks jaarlijkse een Open Dag. Inmiddels begint deze op Tweede Pinksterdag aan zijn derde editie. Op maandag 12 mei kan iedereen kennis maken met honkbal, softbal en natuurlijk Blue Hawks.

Het nationale honkbalteam presteert al jaren zeer goed met onder meer twintig Europese titels. Maar ook Blue Hawks is de afgelopen jaren zeer succesvol. Zo werd het jongste team de afgelopen twee seizoenen kampioen van Noord-Nederland. De afgelopen vier jaar werden door de club vijf kampioenschappen behaald.

Honk- en softbalvereniging Blue Hawks timmert dan ook al lange tijd flink aan de weg. Daarbij wil de club ook de inwoners uit Zwolle en omstreken de kans geven kennis te maken met de sport. De Open Dag is daar het beste voorbeeld van.

Jaarlijks kan Blue Hawks rekenen op veel aandacht tijdens deze Open Dag. Geïnteresseerden krijgen de kans om met honkbalballen te gooien of te slaan met een knuppel in de slagkooi. Dit alles onder intensieve begeleiding van spelers uit het eerste honkbalteam van Blue Hawks.Tijdens de feestelijke Open Dag is er tevens een springkussen aanwezig en kun je genieten van een heerlijke hotdog, een typische lekkernij voor bij honkbal. De Open Dag van Blue Hawks start maandag 12 mei om 14.00 uur en de toegang is gratis. Blue Hawks is te vinden aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek. Wie alvast kennis wil maken met honkbal, softbal en Blue Hawks, kan een kijkje nemen op http://www.bluehawks.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)